Televisió

Reboot ajornat

El retorn d’‘El príncipe de Bel-Air’ en clau dramàtica s’ajorna a 2022. Chris Collins, el ‘showrunner’ que s’havia de fer càrrec de la producció, hi ha renunciat.

El reinici de la famosa sèrie dels anys 90 haurà d'esperar a l'any vinent.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé un any després que Peacock apostés per comprar el reboot en clau dramàtica d’El príncipe de Bel-Air, encarregant dues temporades de cop, el reinici de la mítica sitcom s’acaba d’enfrontar a un inesperat cop de timó: la renúncia del seu showrunner.

Chris Collins, el responsable original del projecte, ha deixat la sèrie i ha estat substituït per T.J. Brady i Rasheed Newson. Ells han estat la segona opció perquè primer es va apostar per Diane Houston, que també va decidir abandonar el vaixell. Collins venia de sèries com The Wire i Houston d’Empire. Els nous showrunners han treballat en sèries com Miénteme.

Tot aquest ball de caps creatius ha provocat que la sèrie ajorni la seva estrena fins a 2022, segons informa The Hollywood Reporter. Els productors ni tan sols han començat a buscar el repartiment. Chris Collins havia d’encarregar-se d’escriure els guions amb Morgan Cooper, l’autor del tràiler casolà que es va fer viral i que va donar peu a tota la idea d’explicar El príncipe de Bel-Air des d’un altre punt de vista. Segons The Hollywood Reporter, els productors del reboot estaven contents amb el que havien escrit fins ara, així que aquest no era el problema.

Aquesta revisió de la sitcom que va arrasar als anys 90 ha estat descrita com “una versió dramàtica” i “una visió reimaginada que aprofundirà en els conflictes, emocions i biaixos inherents al que significa ser un home negre a l’Amèrica d’avui, sense oblidar les picades d’ullet divertides a la sèrie original”.

La proposta consistirà, en principi, en capítols d’una hora que aprofitarien el canvi de to i la durada per tractar amb més profunditat els temes que no hi havia temps ni espai de mostrar en una comèdia ara fa 30 anys. Cal recordar que Will Smith està involucrat en el projecte com a productor.

tracking