Televisió

La sèrie més cara

465 milions de dòlars ha costat la primera temporada de ‘The Lord of the Rings’ (Amazon). La producció s’estrenarà el 2 de setembre del 2022.

Primera imatge oficial de la sèrie, difosa aquesta setmana per Amazon.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sèrie que Amazon està preparant sobre The Lord of the Rings s’estrenarà el 2 de setembre del 2022 de manera global, segons ha anunciat aquesta setmana la companyia, que també ha publicat la primera imatge oficial de la producció. Aquesta esperada ficció, produïda per l’espanyol J. A. Bayona, és una de les grans apostes televisives per als pròxims anys i ha suposat una inversió de 465 milions de dòlars per al gegant del comerç electrònic, convertint-la amb diferència en la sèrie més cara de la història. El rodatge de la primera temporada acaba de finalitzar a Nova Zelanda.

La trama se situarà “milers d’anys abans” dels esdeveniments narrats a The Hobbit i en la història de J. R. R. Tolkien que es va convertir en una trilogia per al cinema. Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers i Daniel Weyman són els intèrprets de la primera temporada, que constarà de vuit episodis.

The Lord of the Rings mirarà d’emular el fenomen de Game of Thrones fins i tot a més gran escala, ja que la sèrie d’HBO va invertir uns 100 milions de dòlars per temporada, lluny dels 465 de la ficció de la multinacional de Jeff Bezos.

tracking