Michael C. Hall, en el paper de Dexter Morgan.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com que les més de 100 víctimes que va assassinar Dexter al llarg de les vuit temporades de la sèrie homònima no van ser suficients, l’assassí en sèrie més famós dels Estats Units torna amb un lliurament anomenat Dexter: New Blood, on el protagonista s’allunya de Miami i pretén iniciar una nova vida des de zero, deixant enrere el seu passat. No obstant això, desfer-se dels dimonis interns no serà fàcil, sobretot tenint en compte que els de Dexter Morgan, ara anomenat Jim Lindsay, són d’allò més perillosos.

Als Estats Units, aquest nou lliurament s’estrena el 7 de novembre vinent a Showtime, i Movistar+ ja ha confirmat que no es quedarà enrere: la plataforma audiovisual l’oferirà a partir de l’endemà.

D’aquesta manera, Michael C. Hall torna a convertir-se en Dexter Morgan gairebé una dècada després. A més de Hall, el repartiment d’aquesta nova entrega tornarà a comptar amb John Lithgow i Jennifer Carpenter, que interpreten de nou Arthur Mitchell i Debra Morgan, respectivament.

Tot i que la nova vida de Dexter com a Jim Lindsay sembla d’allò més tranquil·la, l’assassí en sèrie haurà d’enfrontar-se amb un home que es convertirà en el seu arxienemic durant aquests deu capítols. Es tracta de Kurt Caldwell, que està encarnat pel conegut actor Clancy Brown, un poderós cacic local que controla el poble d’Iron Lake al seu gust.

NETFLIX EXIGIRÀ VACUNA A TOTS ELS RODATGES

Netflix exigirà un certificat de vacunació contra la Covid-19 a tots els treballadors que participin en qualsevol de les seves produccions als Estats Units. La plataforma televisiva es converteix en el primer estudi de Hollywood que reclama aquesta mesura, tot i que de moment només s’aplicarà a la zona A dels seus rodatges, que inclou el repartiment, segons el diari The Hollywood Reporter. Els sindicats que representen actors, guionistes i altres professionals involucrats han acceptat la mesura, que al seu torn facilitarà la feina, ja que permet relaxar certs protocols sanitaris malgrat la preocupació que desperta l’expansió de la variant Delta. Els centres de control i prevenció de malalties (CDC, en anglès) van establir al maig que la població completament vacunada als Estats Units podia romandre sense màscara la majoria del temps, fins i tot si està en espais tancats o amb un grup nombrós de gent.

Netflix exigirà vacuna a tots els rodatges

tracking