Zombis al cinema

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Greg Nicotero, director de The Walking Dead, ha afirmat que la pel·lícula sobre la sèrie de zombis encara segueix “estant present” amb Andrew Lincoln tornant a interpretar Rick Grimes. El novembre de 2018, Scott Gimple, director de contingut de TWD Universe, va anunciar que aquest spin-off arribaria a la pantalla gran. També va revelar, en un avançament a Comic-Con al 2019, que Rick Grimes tornaria només als cinemes. Dos anys més tard, també a la Comic-Con, el director i productor de la sèrie va assegurar que tant Gimple com el creador Robert Kirkman s’estan “assegurant que les coses es facin bé”. De fet, Kirkman hauria escrit el guió de la primera pel·lícula en base a formar part d’una trilogia.

Nicotero espera que la història originada a la sèrie continuï comptant amb el suport suficient com per donar el salt a la pantalla gran. “Sempre diria que The Walking Dead fa pel·lícules d’una hora cada setmana”, va comentar, afegint que «no vull posar-me còmode i dir “vinga, fem una pel·lícula, tens més diners de pressupost”. Perquè s’ha d’esperar més perquè tenen més diners. Però la quantitat de temps que porta fer-ho... és interessant. He estat en moltes pel·lícules i el ritme és certament diferent al de la televisió pel fet que a la televisió ara tenim 10 dies per fer un episodi, o nou dies per fer un episodi. Per la Covid-19... només vam filmar 10 hores per dia. En una pel·lícula, pots marxar a casa. No cansa tant, perquè saps que tens 24 episodis».

En tot cas, la trilogia planificada per a The Walking Dead ampliarà considerablement l’univers de la sèrie, tot i que des de la direcció són conscients de la gran importància que tindrà l’acollida de la primera pel·lícula de la saga. Fins ara, no ha estat anunciada la data d’estrena del film, tot i que sí que se sap que l’última temporada de la sèrie s’iniciarà a l’agost.

tracking