Televisió

Èxit de 'Viuda Negra'

La postergada pel·lícula de Marvel Studios recapta 60 milions de dòlars a través de Disney+ i en el primer cap de setmana d’estrena ha assolit 158 milions.

Èxit de 'Viuda Negra'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En un moviment inusual, la plataforma de streaming Disney+ ha compartit la recaptació per la postergada pel·lícula de Marvel Studios Viuda Negra: 60 milions de dòlars. De la mateixa manera que va succeir amb Mulan, Raya i l’últim drac o Cruella, el rendiment en streaming continua sent un misteri. Val a recordar que per veure l’aventura de Natasha Romanoff a través de Disney+ cal obtenir l’Accés Premium, la qual cosa suposa un desemborsament de 21,99 euros a Espanya i de 30 dòlars als Estats Units.

A aquesta quantitat cal sumar la gran estrena de la pel·lícula en cinemes, que en el seu primer cap de setmana ha recaptat un total de 158 milions de dòlars a través de l’exhibició tradicional. D’aquests, 78 milions procedeixen de la taquilla internacional i 80 de la dels Estats Units i el Canadà, on s’ha convertit en la millor estrena des de la irrupció de la pandèmia. La nova producció de Marvel ha superat Fast & Furious 9, que recentment ostentava el cim amb uns 70 milions de dòlars. A Espanya ha atret 262.000 espectadors a les sales de cinema per a sumar més de 1,7 milions d’euros.

En un primer moment, el llançament de Viuda Negra estava previst el maig de 2020, però la Covid va truncar els plans. Més d’un any després, la pel·lícula finalment és a les sales de cinema de tot el món.

tracking