Televisió

'Younger' s'acomiada

TNT estrena els dies 21 i 28 de setembre, en dues maratons de sis capítols, l’última temporada de la comèdia dramàtica interpretada per Sutton Foster i Hilary Duff.

'Younger' s'acomiada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha arribat el moment d’acomiadar-se de Liza Miller i dels seus esforços i equilibris per llaurar-se un camí professional en un món dominat per les millennials. Els dies 21 i 28 de setembre s’emetrà a TNT la setena i última temporada de Younger, la sèrie de Darren Star, creador de Sexo en Nueva York i Sensación de vivir.

Sutton Foster interpreta Liza, una dona de 40 anys que, fent-se passar per una noia en plena vintena, aconsegueix un lloc de feina en una prestigiosa editorial. A poc a poc, ha anat ascendint i complint els somnis de la seva nova vida, establint relacions, enamorant-se i triomfant, però mantenir la imatge del que no és en realitat pot resultar molt complicat, fins i tot dolorós.

Ara la falsa realitat que Liza ha construït al llarg de sis temporades s’ha enfonsat, i les cartes estan sobre la taula: tothom coneix el seu secret. A més, tot i ser una de les editores més importants de Nova York i haver-se guanyat el seu lloc per mèrits propis, no pot abaixar la guàrdia perquè en un món tan competitiu no et pots fiar de ningú.

En la temporada final la protagonista haurà de resoldre el seu etern dilema amorós i veure com encaixa les peces del puzle i de la seva relació amb Charles i amb Josh. Pel que respecta a la feina, els terratrèmols en el món editorial continuen i no és clar quin és el futur de Millennial, el segell editorial que gestiona a les ordres de la seva amiga Kelsey (Hilary Duff).

Al costat de Foster i Duff, el repartiment el completen Nico Tortorella, Peter Hermann, Debi Mazar i Molly Bernard. La setena temporada de Younger consta de 12 capítols que s’emetran dividits en dues maratons especials de sis episodis cadascun els dies 21 i 28 de setembre. Els espectadors que vulguin posar-se al dia o recordar l’ocorregut en la sèrie podran gaudir de les primeres sis temporades en vídeo sota demanda.

tracking