La proposta del dia

Tudo's Band

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Tudo's Band

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

'TUDO'S BAND'

Proposta musical que inclou grans èxits de la música pop/rock de populars cantants i bandes com George Michael, Queen, Elvis Presley i Frank Sinatra. Hora: 20 h.

Plaça del Prat del Riu. Canillo.

ACTIVITATS

‘ANDORRA FITNESS CHALLENGE’

Escaldes-Engordany acull la 1a edició de la competició Fitness Challenge League a Andorra! Aquesta lliga abandona la costa i arriba a Andorra per assegurar la diversió a la competició. Cent cinquanta equips de crossfit lluitant per determinar quin és el club més en forma. Sala Prat del Roure.

Escaldes-Engordany.

‘4a BIENNAL INTERNACIONAL ANDORRA L'ANDART21’

Les obres exposades als entorns del llac d’Engolasters volen acompanyar el visitant en una reflexió entorn a la por, la solitud i l’aïllament, però també a la relectura de la natura com a refugi i origen.

Llac d'Engolasters. Escaldes-Engordany, Encamp. Fins al 15 de setembre.

VISITES

‘VISITA GUIADA NOCTURNA A ESCALDES’

Veniu a gaudir d'Escaldes – Caldea quan la claror del dia s’acaba i es converteix en foscor. Un agradable passeig per la parròquia d’Escaldes-Engordany, que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color que contribueix a alegrar considerablement els nostres sentits i a fer reviure les nostres emocions. Hora: 21.30 h

Parc de la Mola. Escaldes.

EXPOSICIONS

‘TOULOUSE LAUTREC- L'ARTISTA INRREVERENT’

Recorregut pels gravats d’Henri de Toulouse-Lautrec en una exquisida exposició que ens transporta a la bohèmia de Montmartre del tombant de segles, on Toulouse-Lautrec va expressar el seu talent captant la força expressiva dels personatges nocturns, les actrius dels cafès cabarets i els artistes circenses. CAEE. Escaldes-Engordany.

Fins al 25 de setembre.

'DESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE'

MW Museu de l’Electricitat acull l’exposició Dessine-moi l’écologie, creada per l’associació Cartooning For Peace. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

'FLORALAB'

Promogut a Andorra pel Cenma, de l’Institut d’Estudis Andorrans, el projecte transfronterer Floralab (Pirineus Orientals, Arieja, Catalunya i Andorra) té l’objectiu de preservar la flora, visualitzant la relació entre les persones

i el territori.

Biblioteca comunal. Encamp i el Pas de la Casa. Fins al 15 de juliol.

'‘PAPERS DE CIRC'’

Exposició que homenatja el món del circ fent un repàs a la seva història a partir de cartells, gravats, programes, llibres, fotografies i estris d’artista de les diverses disciplines circenses: acrobàcia, funambulisme, trapezi, pallassos i malabars.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 31 d’agost.

'ENRIC AGUILAR'

Exposició d’Enric Aguilar. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de juliol.

‘LA DISCOTECA DE PEDRA’

Us convidem a visitar l’exposició virtual La discoteca de pedra, que hem organitzat per fer valer la recuperació del fons discogràfic de l’antiga Ràdio Andorra.

En línia. Andorra la Vella.

‘TALENTS AMB DEMONIMINACIÓ D'ORIGEN: DE RIGALT A PUIGDENGOLAS’

L'exposició Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra.

‘UN PAÍS, SET PARRÒQUIES'

A partir del dia 9 de juny, al web de l’Arxiu Nacional d’Andorra us convidem a visitar l’exposició virtual “Un país, set parròquies. L’Arxiu de les Set Claus” que hem organitzat per celebrar el Dia internacional dels arxius. Arxiu Nacional d'Andorra (ANA). Andorra la Vella. Fins el 31 de desembre.

'L'ALCAZAR'

En aquesta exposició podreu veure més d’una vintena d’originals de l’obra L’Alcazar i de la resta de la producció de Simon Lamouret. Museu del còmic. La Massana.

Fins al 8 d’agost.

tracking