Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Cuida als teus éssers estimats. Aquesta nit no dubtis en escapar a un món de fantasia amb l'objecte del teu desig. Fes plans per posar el teu fantasia més salvatge en marxa. Deixa que la teva imaginació lideri el camí. Mai has d'arribar a on vols anar fins que et dirigeixis en aquesta direcció. Tingues confiança en que pots convertir els teus somnis en realitat. No perdis ni un dia a fer coses que no contribueixin als teus plans a llarg termini. T

aure Independentment de la teva situació, hauràs de prendre el camí més fàcil. La mandra et domina i podries estar tractant de trobar una manera de fugir d'algunes responsabilitats. Encara que aquesta idea sembla estupenda ara, és probable que provoqui alguns problemes més endavant. Vés amb compte amb aprofitar-te de el sistema primer i després esperar els beneficis de la feina dura a canvi. Obtindràs exactament el que et mereixes.

Bessons És possible que sentis que el romanç et frustra, ja que sembla ser una causa més de tensió que de relaxació. Ningú va dir que l'amor era fàcil, però no té per què ser miserable. La clau és no estressar massa per les coses petites. Has de saber i esperar que algunes coses no van a coincidir amb les teves expectatives. Simplement no tens cap control sobre alguns aspectes d'una relació o sobre l'altra persona per exemple.

Cranc El teu imaginació és el teu millor aliat. No tens disponibilitat a permetre que ningú pertorbi el teu món de fantasia. Has encaixat perfectament l'amor i el romanç en aquest lloc, i tot és meravellós en la teva ment. Implementar aquest pla i fer que funcioni en el món real són dues coses diferents, així que tracta de no lligar-te massa a aquesta idea. Definitivament tingues com a objectiu manifestar la teva visió, però no siguis irreal al respecte.

Lleó És probable que hi hagi alguna cosa d'agressió en el teu món de romanç. Vingui de tu o de la teva parella, la tensió hi és i no pot ser ignorada. Tingues en compte, però, que és possible que gran part d'ella es degui a alguna cosa que ni tan sols és cert. Potser hi va haver una paraula o un malentès d'algun tipus que ara està causant confusió. Fes tot el possible per netejar l'aire de qualsevol concepte erroni.

Verge Tens ànsies per realitzar un moviment audaç cap a l'amor de la teva vida. L'amor i el romanç sens dubte et afavoreixen en aquests moments. No és d'estranyar que et sentis valent. No obstant això, vés amb compte amb entusiasmar tant que distorsions la realitat de la situació. Hi ha un element de fantasia operant que està fent que sigui difícil que puguis veure la imatge completa.

Balança Encara que en general t'agrada mantenir els peus a terra i procedir de manera estable i organitzada, hi ha una gran força que t'anima a estendre les ales. Incorpora més fantasia al teu dia, i practica l'art de somiar. Allibera't de la realitat per una estona i sent com et treus un pes de sobre. Deixa que la teva imaginació voli. Això li portarà un major sentit d'equilibri a la teva vida.

Escorpí Potser et cataloguen com aquesta persona que creu que ho sap tot i que és incapaç de prendre res seriosament. Independentment de la situació, pots convertir això en una broma. El teu humor probablement aixeca els ànims de tot el món que t'envolta. No obstant això, vés amb compte amb portar això massa lluny. Podria haver-hi persones que se sentin incòmodes amb les teves bromes constants. Fes-los saber que també tens un costat seriós.

Sagitari És probable que un oloreta o una aroma familiar faci que la teva imaginació es desboqui. Potser t'estàs sobtadament transportat a quan estaves sortint amb algú que adoraves. Un cop que la teva imaginació comença a funcionar, podria ser difícil frenar-la. És probable que el teu món de fantasia sigui el lloc més segur per amagar-se, així que no et preocupis per evitar la realitat. Segueix jugant al passat si que és allà és on preferiries estar avui. C

apricorn Podries entrar en conflicte amb algú que té un caràcter molt inclusiva. Potser promogui un enfocament humanista que trobes poc realista i fins i tot una mica descoratjador. Manifesta com et sents exactament, però assegura't que tens els fets per recolzar el teu punt de vista i prepara't per a un contraargument. Una gran quantitat de fantasia és llançada com si fos veritat, per la qual cosa és important que no hi afegiu més. A

quari Té cura dels teus amics a l'recolzar les seves idees. Vés amb compte amb no encoratjar automàticament un pla o un punt de vista que saps que està malament o que està condemnat a l'fracàs. Tot i que és possible que vulguis fer-los sentir bé dient exactament el que volen sentir, realment no els fa cap favor. La gent ve amb esquemes salvatges, per la qual cosa és important portar una perspectiva sensata a la taula.

Peixos Podries estar oscil·lant entre el món real i un món de fantasia. És probable que sigui el món de fantasia el que guanyi, però això no vol dir que hagis de perdre tot contacte amb la realitat. Si algú pot unir aquests dos mons, ets tu. És probable que trobis que et atreu l'art, el quin pot tendir un pont meravellosament entre aquests dos mons. De fet, els teus sucs creatius estan brollant com una cascada avui.

tracking