Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Les persones tendiran avui a ser tan tossudes com tu en la seva forma de pensar. Això podria ser una recepta per al desastre si no vas amb compte. Obre les comportes una mica més i gaudeix més de les opinions dels altres. No assumeixis automàticament que altres persones han de complir amb el teu punt de vista per resoldre un problema. És probable que tots els involucrats hagin de donar com cedir també.

Taure Podries descobrir-te mirant avui fixament a algú desconegut un segon de més a el passar pel carrer. El teu tendència cap al nou i estrany és més forta que de costum, i tira de tu cap a diferents direccions mentals. Endavant, presenta't a aquesta persona desconeguda. Potser es converteixi en un soci de negocis o en una nova amistat. Mai ho sabràs fins que ho investiguis.

Bessons A mesura que treballes lenta i constantment cap als teus objectius, tingueu en compte que són susceptibles de trobar obstacles inesperats en el camí. No és possible planificar tot, així que no et desanimis avui quan alguna boja variable sorgeixi del no-res. El teu procés mental pot patir amb l'obstacle i pots trobar que t'entra la histèria. Hi ha una valuosa lliçó que aprendre aquí: paciència.

Cranc En general està bastant clar que no tens por de dir-li a la gent el que penses. Potser és hora d'expressar més sobre com et sents. Podria ser que el teu procés mental no funcioni bé avui per haver estat sacsejat per una inesperada situació o persona. Assegura't d'incorporar alguns dels teus instints i emocions al teu reacció a la situació. No confiïs només en el teu cervell per obtenir totes les respostes.

Lleó Avui podria ser un dia ple de girs, canvis i corbes inesperats en el camí per als quals pot ser que no t'hagis preparat. A l'sembla algú es va oblidar d'instal·lar el senyal que adverteix que vénen corbes tancades. Prepara't per als obstacles inesperats en el camí. A l'arribar-hi, afróntalos sense por però amb precaució. El teu cervell podria rebre una descàrrega d'una font externa que et recordi que has de mantenir les coses reals.

Verge Podries tenir algunes idees estranyes avui. Pot ser que et portin en una direcció que no té absolutament res a veure amb la teva situació actual. No tinguis por d'explorar aquests territoris estranys, ja que poden donar-te una perspectiva important que, en cas contrari, no hauries tingut. La saviesa es troba en el més improbable dels llocs, així que no rebutgis alguna cosa perquè et sembli una mica estrafolari a el principi.

Balança El teu pensament és sòlid i clar avui, però altres persones podrien desafiar el teu poder mental. No deixis que altres sembrin les llavors del dubte en el teu cap sobre la forma d'enfocar un problema. Mantingues la teva ment oberta a solucions alternatives, però no et castiguis per la teva forma de pensar actual. És possible que hagis de modificar la teva estratègia, però no sacrifiquis els teus principis o valors.

Escorpí Podries tenir la sensació que alguna cosa va malament avui, quan no és així. És probable que només sigui el teu punt de vista que necessita una mica d'ajust. Treu les teves binocles i centra't una mica més perquè puguis retrocedir i encara tenir el poder d'examinar els detalls de prop. No assumeixis automàticament que hi ha una clara distinció entre el bé i el mal. Hi ha probablement també una gran quantitat de tons grisos.

Sagitari El teu naturalesa sensible probablement provoqui una alteració en el teu pensament avui. Tot d'una, una inesperada ràfega d'informació podria arribar-te i suposar un gran obstacle en el teu procés mental. Tracta de no perdre l'equilibri per aquesta sobtada sacsejada. Descobriràs que pots incorporar alguns d'aquests nous coneixements de manera que et donin un avantatge més gran. C

apricorn Pots experimentar algunes distraccions mentals que avui tirin de tu en direccions diferents. Podria estar preparant una tossuda batalla a l'interior ia l'exterior. Tingueu en compte que estar al centre és un avantatge. Observa la situació com una forma d'aprendre alguna cosa sobre tu i els altres. Comprendre el punt de vista de la teva oposició t'ajudarà. Incorpora el vell i el nou a la teva forma de pensar. A

quari Podria ser difícil per a tu pensar avui clarament. El teu cervell està treballant probablement a ràfegues curtes i irregulars que et mantenen en suspens sobre quin camí seguir. Evita la confusió durant el dia centrant-i separant periòdicament els teus sentiments de l'drama que tens al teu voltant. No fingeixis que entens alguna cosa si no és així. Si una situació no té sentit, atreveix-te a qüestionar-la.

Peixos La llibertat és avui un aspecte clau de la vida. Pots descobrir que el teu cervell vol ser lliure i buscar formes més independents de pensament. No et preocupis si tals formes de pensament condueixen a un territori desconegut. Aquesta és un senyal que probablement aquestes on has d'estar. Les teves enginyoses bromes podrien donar un gir sobtat que et sorprengui a tu i la gent amb la que parlis.

tracking