Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'alineació planetària està canviant avui, i és responsable de desencadenar una gran transformació que tindrà una durada de set mesos. El canvi es centrarà en els mitjans que utilitzes per realitzar-te en termes tant de la teva carrera com de la teva vida amorosa.

Taure El teu pronòstic es veu excel·lent! Tot i que no es produiran esdeveniments específics, hi ha una gran promesa de llibertat en els pròxims set mesos. Un canvi fonamental està a punt de tenir efecte en la teva professió o vida amorosa.

Bessons Per comprendre el gran canvi que està tenint lloc, has d'observar els esdeveniments des d'una perspectiva elevada. Una alliberament lent està cobrant impuls. En els propers set mesos, seràs incapaç de resistir-te a l'oportunitat de desfer-te d'una part del teu opressiu passat.

Cranc Accedeix a la electritzant energia de el dia que promou la interacció i les activitats socials. Descobriràs que hi ha una gran quantitat d'oxigen per mantenir el teu foc intern cremant. Pren la iniciativa i altres et seguiran de bona gana.

Lleó Recollir a un autoestopista a la carretera pot semblar a primera vista bastant arriscat, però en realitat podria ser una experiència gratificant i enriquidora. Dissipa el mite del "desconegut perillós", pel que sempre hi ha por d'alguna cosa.

Verge Pot ser que hagis canviat profundament durant un viatge. Per descomptat, tots vam canviar en certa mesura pels viatges que fem, però en el teu cas, el canvi és realment profund. Vas a haver alguns problemes per tornar a la vida que tenies abans d'anar-te'n.

Balança Si sents que les teves relacions amoroses et asfixien, si sents que els falta una mica de gust o són massa tradicionals, llavors per què no t'alliberes? Hi ha una sensació en l'aire que la vida va en una direcció positiva. Això t'ajudarà a preparar les coses per convertir fins i tot les teves més boges idees en realitat.

Escorpí Durant els últims mesos, pot ser que hagis conegut a algunes estranyes persones que han influït molt en la teva actitud sobre el matrimoni o la societat. T'han estat pressionant perquè lluitis per tenir més llibertat en la teva vida. Si aquest és el cas, pots tenir prou seguretat que han estat objecte d'una influència còsmica.

Sagitari Els últims mesos han estat molt difícils i hi ha la gran probabilitat que no et sentis competent per enfrontar-te als desafiaments. Si has estat anhelant modificar alguna cosa en la teva vida diària, fes-ho ara. Ha arribat l'hora de fer canvis concrets. Independentment de si el canvi que busques és a casa oa la feina, o si és físic o emocional, no tinguis por de canviar radicalment la teva vida. C

apricorn Un canvi s'ha produït en el nostre Sistema Solar, un canvi que probablement sigui imperceptible però, tot i això, profund. Tens set mesos per entendre com t'afecta aquest canvi. Et passarà pel cap un pensament relacionat amb una forta necessitat d'alliberament. A

quari No has d'esperar cap canvi enorme avui. No obstant això, el procés que va començar fa tres o quatre anys s'accelerarà lleugerament. Estàs canviant els fonaments de la teva identitat, les idees que et fan tenir seguretat del que ets.

Peixos El dia ha de ser força positiu, i començaràs a sentir els febles indicis de el principi d'un canvi important. Aquesta nova fase tindrà una durada de set mesos. A mesura que avança, trobaràs una major llibertat d'expressió. Pots esperar avançar en temes que abans solies evitar.

tracking