Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La teva ment ha d'estar molt clara avui, i la comunicació anirà molt bé per a tu. Descobriràs que necessitaràs molt poques paraules per expressar el teu punt de vista. Esteu connectar amb persones de molts nivells. Tingueu en compte que tens informació important per compartir amb els que t'envolten. La teva opinió crítica, pràctica i pragmàtica juga un paper clau en les activitats del dia.

Taure Poderoses forces poden actuar i demanar-te que t'aixequis amb més fermesa de l'habitual. Mantingues les espatlles cap enrere i sent orgull. No et minusvalores només per tenir un desacord amb la gent que t'envolta. Mantingues respecte cap a tu i les teves opinions. Digues les coses amb confiança. No et retiris, més aviat prepara't per lluitar.

Bessons Avui, tingues la llibertat de mandrejar tot el que vulguis. No aixequis un dit si realment no has de fer-ho. També pot ser difícil aconseguir que altres es moguin. Pots pressionar-tot el que vulguis, però, en última instància, si la gent no vol anar, no ho farà. El teu naturalesa flexible podria ser posada a prova. El més probable és que trobaràs que necessites adaptar-te als capricis dels altres, en lloc de a l'inrevés.

Cranc Els projectes a llarg termini en els que has estat treballant avui poden accelerar-se. Aquest canvi pot ser subtil, però és molt potent i molt útil per al que sigui que tinguis entre mans. Somnis que poden haver semblat difícils d'aconseguir ara tenen més d'una oportunitat de realment manifestar-se. Has de prendre aquesta oportunitat per restablir les teves sintonies i fer grans plans per al teu futur ideal.

Lleó Les parts de la teva vida que poden haver rebut recentment un revés ara tornen a estar en marxa. Has de saber que els grans projectes que tenen a veure amb l'electricitat, aparells o altres components mecànics, finalment es veuran afavorits ara. Sigues pacient, perquè el canvi d'energia d'avui pot ser subtil. Hauries de començar a sentir aquest increment de avanci encara més en les pròximes setmanes.

Verge Pots descobrir que avui el teu cervell va molt lent. Fins i tot podria estar gradualment esgotant-se. Pot ser més difícil respondre de manera ràpida i enginyosa en les converses. Pren-te el teu temps i assegura't de triar les teves paraules amb cura. La comunicació amb els altres pot ser molt complicada avui.

Balança Pots descobrir que les paraules no són la millor manera de comunicar-se avui. El llenguatge corporal i el sentit de l'tacte i el gust són molt més eficaços. Descobriràs que els teus sentits, en general, s'intensificaran. L'olor dels restaurants a diverses quadres de distància podria fer que se't faci aigua la boca. Deixa't portar pels teus sentits i permet que els teus peus segueixin al teu nas. Gaudeix d'un bon sopar aquesta nit amb algú especial.

Escorpí Les coses segurament es posaran intenses per a tu avui. Et arribarà una gran quantitat d'informació però no tota serà necessàriament bona. Sembla que algú està posant un obstacle en el teu camí, el que fa difícil que puguis avançar. No deixis que això et detingui. Fes servir la teva capacitat creativa i la teva naturalesa decidida per trobar maneres d'evitar els obstacles. Experiències com aquesta simplement et faran més fort.

Sagitari El teu cap pot ser un formiguer d'activitat. Sembla que el punt de mira de sobte s'ha encès. La teva ment està en escena i la teva capacitat intel·lectual s'està posant a prova. T'has preparat per al repte? Tant si ho estàs com si no, és aquí. Recorda la importància de la individualitat. No et converteixis en un membre més de qualsevol grup. Sé qui ets i pensa per tu. C

apricorn Centra't en els plaers simples avui. No sentis que has de buscar en terres llunyanes o participar en activitats recreatives costoses per trobar la felicitat i la pau. Tingueu en compte que tot el que necessites està totalment en el teu interior. Busca la felicitat que neix de delectar-se amb la natura. Somriu a el Sol, la Lluna i els arbres. Tingueu en compte que tota la bellesa està al teu voltant i no només a les botigues plenes d'objectes cars. A

quari Concentra't en la teva ment creativa. Aquest és un moment molt fèrtil per sembrar llavors abundants que segurament creixeran sanes i fortes. Tens la capacitat necessària per prosperar, però sens dubte no serà fàcil. La clau és mantenir la calma. No perdis la calma davant les petites molèsties que vénen durant el camí. Estàs per sobre de les disputes mesquines, així que no perdis el teu temps amb elles.

Peixos La motivació ha de sortir de dins. L'única cosa que et pot treure del llit és el teu impuls i determinació interns. Massa festa podria fer que et esgotis fins al punt de no desitjar moure't. Recorda: moderació. Tracta bé al teu cos. Surt al carrer i deixa que els teus pensaments irradien cap a fora, com els raigs de Sol. Sent la terra sota els teus peus.

tracking