Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries No et conformes amb les entremaliadures de ningú. El teu temps és massa valuós i la teva energia massa poderosa com per malbaratar-en aquells que et veuen com una amistat només en els bons temps o com una crossa emocional. Concentra't en els teus propis problemes. Si algú té una història trista, digues-li exactament el que penses. No hi ha necessitat d'omplir la pura veritat amb aire només per fer que l'altra persona se senti bé.

Taure Pots tenir l'aspecte intel·lectual de l'equació totalment clar al cap. Has reunit tots els fets i totes les dades s'han elaborat de tal manera que és impossible que algú et culpi dels teus càlculs. No creguis que has acabat, perquè hi ha una part a considerar: les emocions. Els sentiments extrems podrien posar-li traves als teus plans. Prepara't.

Bessons Altres persones poden tenir dificultats per navegar a través del dia a causa de la intensitat i la corrupció que probable que hi hagi a la superfície. No tens res de què preocupar-te, perquè la teva naturalesa és perfectament adequada per fer-los front a les forces rebels que deixaran treure els seus caps. Aquest és un bon moment per netejar l'armari i llençar coses que ja no necessites. Sé implacable.

Cranc Compte amb una petita sacsejada que es pot produir quan algú proper a tu trepitgi el fre en la teva relació. Els conflictes poden sorgir sobre la base de la necessitat d'una major estructura i estabilitat. El desequilibri entre la diversió i la cura dels assumptes pràctics està aconseguint destruir a poc a poc les coses bones que tens en marxa. Curta aquest problema d'arrel tan aviat com et sigui possible.

Lleó Just quan pensaves que tenies tot planejat i funcionant sense problemes, l'amor arriba i paralitza tot. Tot d'una la teva atenció es desvia i la teva concentració surt volant per la finestra, ja que algú enlluernadora crida la teva atenció. Això podria ser una bona o una mala cosa, depenent de la teva forma de veure la situació. Tots dos aspectes de la teva vida són importants. La clau és trobar un equilibri sa entre ells.

Verge Si les situacions es compliquen massa, el teu primer instint és fugir o passar a tema següent abans que ningú noti que estàs evitant els assumptes greus. Aquesta és una manera de tractar amb la intensitat d'avui, però en el fons saps que no és la millor. El que realment has de fer és aprofundir i aprofitar aquesta energia emocional per tenir cura de les coses a fons en lloc de mirar-per sobre.

Balança Les teves accions podrien adoptar un enfocament investigador. Ets capaç de sondejar més profundament que de costum mentre busques els ulls de la gent per trobar les respostes que busques. Sentir-se lliure de prendre mesures enèrgiques sobre la base de les teves instints viscerals. Utilitza les teves emocions poderoses com una eina en comptes de que siguin alguna cosa que et detingui. La gent pot acudir a tu a la recerca de consell, i estàs en la posició perfecta per donar-lo.

Escorpí El teu valent resistència i el teu desig d'assumir un paper de lideratge pot ser una amenaça per als altres avui. Vés amb compte d'assumir automàticament la posició dominant abans de saber el que altres senten sobre la situació. Pots cometre alguns errors dràstics si no et preocupes pel benestar dels altres. Les coses poden arribar a ser molt emotives, així que vés amb compte amb possibles brots de violència.

Sagitari Pots arribar fins a la veritat amb força facilitat avui, així que no dubtis a fer-ho. Si arribes a una intersecció i ningú sembla saber qui ha de llavors seguir avançant, pren la iniciativa i segueix endavant. Potser no és una mala idea indicar les teves intencions als altres actuacions abans de moure't. Emprar l'agressivitat no vol dir que hagis de ser imprudent. C

apricorn És possible que vulguis mantenir el teu vaixell en equilibri avui, però recorda que no importa quant t'esforcis, pot ser que simplement no sigui possible. El vent està bufant bastant fort i pot ser que simplement hagis de orientar les veles i anar a tota velocitat. Et mouràs molt més ràpid, però també que tindràs més propensió a bolcar. Arrisca't. A

quari Si trobes que els teus companyies són una mica pesades, avui és el dia per treure'ls de la complaença. Pots gaudir experimentant amb una mica de malícia. Per exemple, ¿com reaccionaria la gent propera a tu si fessis cas omís de certs tabús socials, com parlar obertament sobre sexe? Ja que sents comoditat amb el tema, per què no et diverteixes estirant els límits del que és convencional?.

Peixos Podries estar preguntant per què tothom ha de ser tan seriós i emotiu de sobte. És probable que també et sentis d'aquesta manera. Pren això com un recordatori que hi ha molts diferents àmbits en la vida i no tots ells necessàriament es creuen en el teu camí. Aquestes forces tendeixen a donar-se a conèixer de forma bastant traumàtica avui. Prepara't per defensar-te a tu i als teus motius.

tracking