Més 'Outlander' el 2022

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Starz ha reajustat els seus plans respecte a Outlander. A causa dels estralls causats per la pandèmia, la popular adaptació de la saga literària de Diana Gabaldon va haver de retardar la seva producció i, quan finalment va poder emprendre el rodatge, ajustar-se a les restriccions pertinents. Això no hauria d’afectar la factura habitual de la sèrie, però sí que tindrà repercussió en el volum de la nova temporada.

Amb motiu del final del rodatge del sisè lliurament de la sèrie, Starz ha confirmat que aquesta tanda constarà de tan sols vuit episodis, amb un inici especial d’una hora i mitja de durada. En primera instància, el pla passava per llançar una sisena temporada de dotze capítols, igual que la cinquena, però la cadena de pagament ha preferit retallar perquè l’espera dels seguidors no sigui excessiva.

Així doncs, Outlander no dilatarà més enllà del necessari aquesta etapa de sequera i tornarà amb nous episodis a començament del 2022. Starz no s’ha compromès encara amb una data concreta, per la qual cosa ara com ara ens haurem de conformar a saber que el retorn es produirà en els primers mesos de l’any vinent. A més, també s’ha anunciat que el setè lliurament compensarà la retallada de la sisena temporada i comptarà amb setze episodis, que es començaran a gravar l’any que ve.

'CLOSE ENOUGH' TORNA EL 6 DE JULIOL

Dimarts 6 de juliol arriba a TNT la segona temporada de la comèdia d’animació Close Enough. Després de l’èxit del primer lliurament, el creador d’Historias corrientes, JQ Quintel, continua oferint noves dosis d’humor surrealista, situacions absurdes i moments bojos. La sèrie se centra en les aventures i desventures d’una parella en plena trentena, la filla de cinc anys i els dos millors amics, que tot i que estan divorciats viuen junts. Close Enough fa gala de l’humor surrealista marca de la casa per aprofundir en els reptes diaris als quals s’enfronten aquests personatges. L’animació televisiva viu una època d’esplendor en la qual les sèries desborden imaginació, creativitat i ofereixen un aire fresc i innovador en el terreny de la ficció. Un dels autors més destacats és JG Quintel, guanyador d’un Emmy i nominat en quatre ocasions per Historias corrientes.

'Close Enough' torna el 6 de juliol

tracking