La proposta del dia

El Pot Petit

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

El Pot Petit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

‘EL POT PETIT’

Un espectacle molt festiu i especial que combina la música, els titelles, les danses i amb el qual petits i grans passaran una molt bona estona. Hora: a les 11 i a les 16.30 h.

Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

TALLER

‘MÀGIA O ENERGIA?’

Sabies que pots moure objectes sense ni tan sols tocar-los? És màgia o és ciència? Vine a experimentar això i moltes altres coses. T’ho passaràs molt bé i descobriràs l’electricitat d’una manera inesperada. Hora: de 16 a 17 h.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

‘DISSABTES DE CIRC’

Compartim les nostres emocions i ens endinsem en la gran família del circ: malabaristes, gimnastes, contorsionistes, pallassos, equilibristes, trapezistes..., tu també en formes part? Hora: de 10.30 h a 12.30 h.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

MERCATS

MERCAT DE LA VALL

Els primers dissabtes de mes de maig a octubre, les parades del Mercat de la Vall us oferiran artesania creativa, art i productes agroalimentaris. Hora: de les 11 h a les 20 h.

Barri antic. Andorra la Vella.

FESTES

DIADA DE LA MARE DE DÉU DE L’ECOLOGIA

El camí de les Pardines serà l’escenari de la tradicional Diada de la Mare de Déu de l’Ecologia, que començarà a les onze del matí amb la tradicional pregària a la Mare de Déu, per continuar amb una cantada de gojos i una ofrena floral. Hora: 11 h.

Camí de les Pardines. Encamp.

CONCURS

CONCURS INTERNACIONAL DE CAMBRA ROMÀNICA 2021

Audicions gratuïtes i d’entrada lliure de les formacions inscrites al concurs. Escoltarem música de cambra interpretada pels més joves i per professionals.

Palau de Gel d’Andorra. Canillo.

-'TROBADA ALS JARDINS HISTÒRICS'

Les visites al jardí es faran cada dia del 4 al 13 de juny conjuntament amb la visita del Museu Casa d’Areny-Plandolit, en l’horari habitual d’obertura del museu.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 13 de juny del 2021.

EXPOSICIONS

-‘DESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE’

MW Museu de l’Electricitat acull l’exposició Dessine-moi l’écologie, creada per l’associació Cartooning For Peace.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

-‘TORNAREM!’

Les associacions culturals i de residents del país fa més d’un any que estan allunyades dels assajos, els escenaris i els carrers, però no abaixen els braços. Tornarem! és un crit d’esperança de les persones que integren aquestes entitats a través d’un recull d’imatges de gran format.

Parc Central. Andorra la Vella.

Fins al 15 de juny.

-'‘PAPERS DE CIRC'’

Exposició que homenatja el món del circ fent un repàs a la seva història a partir de cartells, gravats, programes, llibres, fotografies i estris d’artista de les diverses disciplines circenses: acrobàcia, funambulisme, trapezi, pallassos i malabars.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 31 d’agost.

-'TREBALLAS D'ALUMNES DE L'ESPAI D'ART'

Mostra els treballs dels infants que assisteixen als tallers d’arts plàstiques del comú d’Escaldes-Engordany. També s’exposen les obres dels alumnes que assisteixen al taller de tècniques d’art impartit per Mercè Ciaurriz.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 19 de juny.

-'EXPOSICIÓ BIBLIOGRÀFRICA'

Exposició bibliogràfica sobre llibres rars i curiosos que parlen d’Andorra.

Biblioteca comunal. Encamp.

Fins al 20 de juny.

‘FLORALAB’

programa de cooperació transfronterera de la Unió Europea, l’Interreg #Poctefa (Programa operatiu de cooperació territorial entre Espanya, França i Andorra).

Biblioteca comunal d’Encamp i biblioteca comunal del Pas de la Casa. Encamp.

Fins al 15 de juliol del 2021.

-'ENRIC AGUILAR'

Exposició d’Enric Aguilar. Horaris de dilluns a divendres d’11 h a 13.30 h i de 15.30 h a 19 h. Dissabtes, amb cita prèvia.

tracking