Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Espera un ritme agitat avui. Alguns dels teus col·legues poden haver estat postergant les coses una mica i ara cal fer tot alhora. No obstant això, no et frustres massa. Hi ha raons tàcites per la seva conducta que no han compartit amb tu. Fes-ho el millor que puguis i espera que els altres també ho facin.

Taure Has planejat algun viatge, potser per negocis? És possible que rebis notícies que el teu viatge ha de ser posposat, el que podria ser decebedor. No obstant això, tingues en compte que això és només un retard, no una cancel·lació. Tot sembla indicar que es va a fer aquest viatge, així que no s'estengui el pànic. Pensa que tindràs més temps per preparar-te. Voldràs preparar-te bé abans d'anar.

Bessons Una proposta de trobada amb un interès amorós haurà de ser posposada fins molt més tard aquesta nit o potser una altra nit. Això podria entristir una mica. El teu inseguretat encara pot treure el millor de tu. ¿Aquesta persona no vol veure't? No caiguis en aquest tipus de pensament. Accepta que hi ha una raó i deixa't portar pel corrent. Gaudiràs de la cita molt més per causa de la demora.

Cranc Estàs esperant que et visiti a casa teva un bon amic o una persona estimada? No t'espantis si el teu amic no apareix a l'hora. Això no vol dir que no vagi a venir! Probablement es tracta d'un embús de trànsit, una trucada telefònica d'última hora, una llarga cua al supermercat o algun altre retard mundà. Sigues pacient i tal apareixerà en algun moment. Tingues paciència!.

Lleó Podries rebre una trucada telefònica emocional d'un amic proper o d'una parella. Aquesta persona té moltes preocupacions i té tendència a pasártelas a tu si li deixes. No vols deixar de fer tot el que havies planejat per al dia d'avui. Digues a aquesta persona que haurien reunir-se per al sopar o cafè i parlar-ne, i després acaba teus tasques tan aviat com sigui possible.

Verge Una cosa meravellós et pot passar avui a casa teva. Un amant pot declarar-te la seva devoció eterna, les revelacions espirituals podrien multiplicar-o una gran notícia pel que fa als assumptes professionals o relacionats amb els diners podria estar a la vista. El que ve pot portar-los felicitat a tots els interessats. ¡Potser t'hagis de pellizcarte per assegurar-te que és veritat! Relaxa't i gaudeix. Vindrà i hi és per ser gaudit.

Balança Parlar d'amor podria fer-te sentir una mica de tensió i por avui. Potser això té a veure amb una relació que, en realitat, no s'ha manifestat encara, o potser has tingut un conflicte d'algun tipus amb la teva persona estimada. Si us plau, no et preocupis massa. Hauries de sentir algunes paraules tranquil·litzadores en poc temps. Tracta de mantenir la calma quan parlis amb la teva parella.

Escorpí Idealitzats sentiments romàntics podrien vessar avui quan parlis amb el teu interès amorós. Això està bé, però cal actuar amb moderació. Si es tracta d'una nova relació, la teva parella podria estar espantada. Si es tracta d'una relació a llarg termini, aquesta persona podria sentir-se en desavantatge. Canalitza els sentiments cap a un poema, una cançó o una pintura.

Sagitari Preocupacions relacionades amb els diners podrien fer que et resisteixis a assistir a un esdeveniment de grup amb uns amics. ¿Temes no poder resistir la temptació de gastar més del que pots pagar ara? És probable, però això no és raó per allunyar-te. Deixa el teu xequera i targetes de crèdit a casa. Pren només una quantitat mínima de diners en efectiu.

C

apricorn Algú que coneixes de la feina de cop i volta podria semblar tenir sentiments romàntics cap a tu. A el principi, això podria semblar una mica incòmode, ja que mai has pensat en aquesta persona d'aquesta manera abans. No facis res precipitat. Pensa en això primer. Potser hi ha potencial, potser no, però no et llancis o el rebutgis per complet. Qui sap? Aquesta persona podria ser la teva parella ideal! A

quari Està teu interès amorós fora de la ciutat? Si és així, és possible que passis gran part del dia sentint-te tot sol i trist. Tal et estranya també, així que no creguis que estaràs a soles per molt temps. Tracta de passar les hores fins que la teva parella torni amb activitats que t'agradin, com la lectura o activitats artístiques. Així el temps ha de passar ràpidament i tornaran a estar junts abans que te n'adonis.

Peixos Una meta financera que has estat esperant aconseguir molt aviat pot semblar just a la volta de la cantonada, però encara sembla que has de fer mil coses abans que realment es faci realitat. Això podria defraudar temporalment, però no et estanys allà. Fes una llista de tot el que cal fer i després fes-li front a cadascuna de les tasques d'una en una fins que arribis a la meta. Posa't a treballar!

tracking