Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És possible que encara no arribi una carta o una trucada telefònica sobre els diners que podeu estar esperant. Això us pot fer entrar en pànic i fer que vulgueu trucar als responsables per veure què passa. No us sorprengueu si acabeu jugant a la pell i al telèfon. Simplement no és un bon dia per a cap tipus de comunicació. La vostra trucada arribarà. Espereu un dia o dos més.

Taure Una invitació a un esdeveniment social podria arribar avui i probablement no voldreu anar-hi. És possible que les persones implicades no tinguin res en comú amb vosaltres i probablement sentireu que l'esdeveniment serà tediós i avorrit. Tanmateix, hi pot haver factors professionals que us facin pensar que hauríeu d’anar igualment. Quina urgència té el negoci? Quina importància tenen els contactes? Penseu en això abans d'acceptar o rebutjar la invitació.

Bessons Et sents una mica malalt? Potser heu estat intentant massa. El consell obvi seria reduir el ritme, però potser creieu que ara no és possible. Descanseu el màxim possible i assegureu-vos que mengeu bé. Demaneu ajuda si la necessiteu perquè hi ha feina urgent a fer. D'aquesta manera es farà ràpidament, fins i tot si el vostre nivell d'energia és a terra.

Cranc És possible que s’hagi d’ajornar la visita esperada d’un amic proper o d’un ésser estimat. Això pot ser força descoratjador. És possible que tingueu por que l’ajornament impliqui que la visita no es farà mai, però no és així. El vostre amic probablement ha trobat alguns problemes que necessitaven atenció. Sigues pacient i aguanta. Tot hauria de sortir de la manera que vulgueu, encara que una mica més tard!

Lleó Els problemes laborals es poden suspendre avui, ja que les comunicacions importants que espereu no arribaran a temps. Com voleu concloure els problemes en qüestió, podeu tornar a la bogeria i la frustració. Eviteu-ho. Cerqueu alguna cosa a fer mentre espereu i el temps passarà més ràpid. Pots fer alguna cosa a part. La vostra principal preocupació es resoldrà, però no quan hàgiu esperat. Tingues paciència!

Verge Un jove company de feina podria deixar la feina en circumstàncies estranyes i això us podria sorprendre. És possible que us porteu molt bé amb aquesta persona i us pregunteu sobre la veritat que hi ha darrere de la sortida. Poden sorgir xafarderies, però no us hi fixeu. El més probable és que sigui un problema de salut, però ningú, ni tan sols el vostre company, se sent còmode parlant-ne.

Balança Aquest no és el dia per fer front als tràmits, sobretot si té a veure amb els diners. Els vostres processos mentals són més lents de l’habitual i és possible que observeu que us distreu fàcilment. El vostre estat d’ànim tampoc no serà molt bo, de manera que pot ser una bona idea esperar uns dies abans d’afrontar aquest tipus de tasques. Si el treball és urgent, demaneu ajuda. Si ho feu, podreu centrar-vos més.

Escorpí La comunicació amb els socis avui és probable que sigui entre pobres i inexistents. No és el moment d’entrar en negociacions contractuals o altres discussions que puguin afectar el vostre futur d’una manera significativa. L’estat d’ànim predominant és trist, de manera que el que decidiu avui serà un dia que tendeix a reflectir-lo. Potser seria millor esperar uns dies fins que tothom tingui un estat d’ànim més positiu. Tingues paciència!

Sagitari Qualsevol treball que feu avui pot anar més lent de l’habitual, ja que tendireu a distreure’t una mica. És possible que us preocupeu pel passat, sobretot pels sentiments i esdeveniments que creieu que havíeu oblidat durant molt de temps i que afecten el vostre estat d’ànim de diverses maneres. Pot ser un bon dia per centrar-vos en tasques rutinàries que podeu fer automàticament si és possible. D’aquesta manera, la vostra productivitat serà tan alta com sempre. C

apricorn Potser necessitis atendre una paperassa bastant extens i molest. Probablement requerirà de tota la teva atenció, de manera que si pots, ocupa't d'això a primera hora del matí, quan tinguis el cap clar. Podria ser un contracte, una pòlissa d'assegurança o una altra cosa plena d'argot incoherent. No tinguis por de preguntar-li a algú familiaritzat amb això perquè t'expliqui aquest llenguatge.

Aquari Els retards i frustracions us poden perseguir durant tot el dia, sobretot pel que fa a les comunicacions. És possible que un visitant jove que espereu a casa avui es retardi d'alguna manera i potser no pugui trucar ni comunicar-vos amb vosaltres. No perdis el temps preocupant-te. Probablement estigui bé i finalment apareixerà. Probablement sigui culpa d’un trànsit congestionat i d’altres inconvenients imprevistos. Tingues paciència.

Peixos Si heu estat pensant en fer un viatge, aquest no és el dia per fer plans. Tot el que apreneu avui sobre els horaris de les companyies aèries o dels hotels pot no reflectir la situació tal com és realment. Si espereu uns quants dies, les coses haurien de ser molt més fluides. Si ja teniu previst marxar, espereu alguns retards. No deixis que això ombreixi el teu estat d’ànim. Decideix-te divertir-te!

tracking