Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Algú o alguna cosa ha desaparegut. Els xafarderies es podrien estendre com la pólvora perquè tothom s'imagina el pitjor. Escoltar rumors probablement no apel·li al teu sentit de la justícia; no obstant això, també et preguntaràs què ha passat. Els teus companys probablement experimentaran una barreja d'alleujament i decepció quan aquesta persona o cosa aparegui. ¡Misteri resolt!

Taure Podries tenir una mica de paperassa que fer avui, el que podria marcar una gran diferència en el teu futur financer. Podria tractar-se d'un contracte, acord o conveni d'algun tipus. Sigui el que sigui, pot ser que hagis de buscar una mica d'ajuda abans de fer-ho. El llenguatge utilitzat pot ser difícil d'entendre, i algunes de les clàusules no et semblen apropiades. Això pot ser frustrant, però és important fer-ho avui.

Bessons L'estudi de la psicologia pot resultar especialment atractiu avui. Alguns nous descobriments dels que pots haver sentit parlar en els mitjans de comunicació podrien haver despertat el teu interès i podrien impulsar-a anar a la biblioteca a buscar llibres sobre el tema. Aquest és un bon moment per perseguir això. La teva ment està en el lloc adequat per a entendre-ho, i podria dir molt sobre els que t'envolten, ¡incloent-te a tu!

Cranc Podries sentir el cant de sirena de les ciències ocultes, com l'alquímia, la frenologia i l'astrologia. T'agrada pensar en tu com algú pragmàtic i realista, però avui podries trobar els anomenats camps de coneixement poc realistes irresistibles. També tens un do especial per a ells en aquests moments. Llegeix sobre el tema i torna-ho. Potser et sorprengui el que descobreixis.

Lleó Una activitat de grup pot portar a discussions sobre famosos misteris sense resoldre. Jack l'Esbudellador, la Dalia Negra, la veritat sobre O.J. Simpson i altres problemes intrigants podrien captar l'interès de tots els presents, i donar lloc a alguns debats animats sobre solucions possibles. És possible que vulguis prendre notes mentals de les idees que a tothom se'ls ocorren. Cada solució possible podria dir molt sobre la persona que la proposa!

Verge És possible que tinguis plans per reunir-te amb amics, i probablement estiguis desitjant que arribi aquest moment. No obstant això, els retards podrien suposar un obstacle, encara que no és probable que deixis que et detinguin. El teu concentració i perseverança són més altes del normal, així que no és probable que vagis a renunciar a res del que comencis avui. Per tant, aquest és un bon dia per començar o continuar amb projectes que signifiquen molt per a tu.

Balança uccessos espirituals podrien donar lloc a una experiència de sanació molt poderosa. Reprimits traumes passats podrien sortir a la superfície i ser processats i alliberats. Això podria fer que sentis prou atordiment, ja que aquesta purga podria obrir una bretxa en la teva ment psíquica. No et preocupis, amb el temps s'omplirà de nous coneixements i punts de vista en lloc d'escombraries psíquica. Per ara, pren un passeig. Et aclarirà el cap i t'ajudarà a fer-li front a tot.

Escorpí T'agraden les històries de detectius? Si és així, pots trobar-les útils avui ja que interpretes el paper de Sherlock Holmes. Un objecte que falta, problema intel·lectual o algun tipus de misteri podria fer que tinguis curiositat per buscar la veritat. Aquesta és una bona manera d'entrenar la teva capacitat d'observació, tot i que la intuïció probablement jugarà un paper important en el seu èxit. Veu per això, ¡i diverteix-te!

Sagitari Un soci professional o una parella romàntica pot avui tenir preocupació per algun assumpte molt seriós, i no és probable que ho comparteixi amb tu. Demanar parlar d'això no funcionarà, de manera que probablement vas a acabar depenent de la teva intuïció. Aquesta persona està probablement preocupada per la salut d'un membre de la família, que pot necessitar cirurgia. No et sentis malament. Voldrà parlar quan sigui el moment adequat. Tingues paciència! C

apricorn Potser necessitis atendre una paperassa bastant extens i molest. Probablement requerirà de tota la teva atenció, de manera que si pots, ocupa't d'això a primera hora del matí, quan tinguis el cap clar. Podria ser un contracte, una pòlissa d'assegurança o una altra cosa plena d'argot incoherent. No tinguis por de preguntar-li a algú familiaritzat amb això perquè t'expliqui aquest llenguatge.

Aquari Un article fascinant que llegeixis al diari podria inspirar a tractar de crear una història de misteri. Avui la teva ment s'adapta perfectament a l'elaboració de girs de la trama i personatges interessants però complexos. Podries explicar la història als nens, o fins i tot podries decidir convertir-la en una novel·la. Anota les teves idees i revisa-de nou demà. Si vols continuar, llavors endavant!

Peixos Un objecte important perdut, potser un paper d'algun tipus, podria requerir l'atenció de tota la teva família. Això pot resultar frustrant a el principi, perquè sabràs que ha d'estar en algun lloc de la casa, però no el pots trobar en cap lloc! L'article pot aparèixer quant deixis de buscar-ho, ¡en un lloc en el qual mai haguessis imaginat! Consell: Està probablement amagat entre altres objectes.

tracking