'CSI: Las Vegas' reneix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Abans que les plataformes d’streaming imposessin el model de llançaments massius, poques sèries van aconseguir una repercussió global tan brutal com la de CSI: Las Vegas. La ficció policíaca va captivar milions d’espectadors arreu del món amb les seves intricades investigacions, que van atreure el talent de cineastes com Quentin Tarantino i que van acabar derivant en una extensa franquícia en establir els seus mètodes a altres ciutats nord-americanes, com Miami o Nova York.

Després de quinze temporades i més de 300 episodis, l’aposta original de CBS va arribar a la seva fi el 2015, però aquesta aturada estava destinada a revertir-se abans o després. I així ha estat. Al llarg de la pròxima temporada televisiva, la cadena nord-americana llançarà CSI: Vegas, una mena de seqüela de la sèrie original que tornarà a comptar amb William Petersen, Jorja Fox i Wallace Langham en la pell de Gil Grissom, Sara Sidle i David Hodges, respectivament.

Tots tres seran contactats pel nou equip de criminologia de Las Vegas per aportar la seva experiència durant un moment complicat, en el qual la ciutat de Nevada ha d’afrontar multitud de fronts oberts. Per tant, els mítics personatges hauran de col·laborar amb unes forces renovades i adaptar-se a mètodes inno­vadors.

LA REUNIÓ DE 'FRIENDS' TAMBÉ ES VEURÀ A HBO

Bones notícies per als fans de Friends: la seva esperada reunió es podrà veure també a HBO, i no tan sols a la plataforma HBO Max –de moment només disponible en territori nord-americà–. L’empresa audiovisual va anunciar ahir que estrenarà el retrobament especial dels protagonistes de manera simultània a tots dos serveis el mateix dia del llançament als Estats Units, el 27 de maig. Aquesta és la notícia que tots els seguidors de la sitcom esperaven des que es va anunciar la producció d’aquest episodi especial, ja que no era clar que es pogués veure fora de la nova plataforma. Finalment, com semblava lògic des d’un primer moment, HBO oferirà també als seus subscriptors l’oportunitat d’assistir a aquest esdeveniment únic. Aquesta mateixa setmana, Max ha llançat el tràiler oficial en el qual es pot veure el sextet protagonista ocupant el saló des del qual tantes alegries van donar a l’audiència.

La reunió de 'Friends' també es veurà a HBO

tracking