Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Confia que disposes de totes les dades que necessites avui. Has de sentir-te molt bé emocionalment. Utilitza aquesta confiança que tens per fer grans progressos en el que vols aconseguir. Diverteix-te deixant que la teva ment estigui en un món de fantasia en el qual puguis explorar les teves tendències imaginatives.

Taure Pots trobar-te amb que emocionalment et desafia una gran força que exigeix la teva atenció. El teu excés de consciència davant de cada situació pot ser perjudicial. Potser només has de baixar el to i relaxar-te. Gaudeix en lloc de qüestionar l'energia procliu a la diversió d'avui. Com més simplement et deixis portar i explores, millor et sentiràs.

Bessons Tens l'oportunitat de fer una mica de autosanació intensa avui, així que comunica't més directament amb el teu propi nucli sense les distraccions d'altres persones. Fes el que puguis per afinar els assumptes interns que requereixin de la teva atenció. És essencial que aprenguis com tractar aquests temes per tu en lloc de dependre d'altres persones.

Cranc Pots sentir una mica de confusió en relació a l'estat d'ànim del dia, el que afavoreix una acció ràpida i un apropament esporàdic a les coses. És molt probable que aquest enfocament no estigui exactament d'acord amb el protocol metòdic habitual. Fes el que puguis per sentir aquesta energia per tal d'afegir una espurna més espontània a la teva rutina diària.

Lleó Sentir-se lliure avui de combinar els teus pantalons a quadres amb la teva camisa de casimir. Afegeix un calçat esportiu cridaner i una jaqueta a ratlles. Deixa que l'estrany que portes dins surti a la llum! Aquest és un dia fabulós per a tu, i has de sentir lliure per expressar-te obertament i en veu alta davant del món. Has experimentar una gran confiança en tu. Treu el màxim profit d'aquest moment.

Verge La realització d'un objectiu a llarg termini podria fer-te sentir entusiasta, amb energia i feliç. És també probable que miris cap al futur, formulant idees per a altres projectes i discutiéndolos amb amics. Les activitats de grup podrien beneficiar en aquest moment i posar-te en contacte amb gent nova que possiblement podria arribar a ser propera a tu. A la nit, ves a veure una pel·lícula emocionant. Una pel·lícula de suspens seria perfecta.

Balança L'energia del dia és elèctrica, i podries trobar-te saltant d'una tasca a una altra i de persona a persona. Les coses tendeixen a ocórrer quan menys ho esperem, així que prepara't per les sorpreses. Hi ha un element d'enginy en el dia que pot inspirar a ser algú molt més gran del que mai vas pensar que podries ser. Uneix-te a persones que comparteixin el teu mateix entusiasme per la vida.

Escorpí Pots sentir com si el teu cor estigués jugant amb tu. Potser t'enfrontes a una força que està fent que dubtis de tu mateix / a d'alguna manera. No et deixis enganyar per paraules desagradables i en veu alta. Busca el veritable significat darrere de les paraules. Trobaràs que la major part de la teva força és interna. Prepara't perquè obstinades voluntats facin sentir la seva poderosa presència en el món avui.

Sagitari Avui et va a arribar una gran quantitat de comunicació inesperada, però vés amb compte amb les persones de la teva confiança. Hi ha un element de fantasia a tenir en compte. Això podria causar alguns inconvenients si acceptes sobretot per la seva aparença. Assegura't verificar les teves fonts a l'almenys dues vegades abans de continuar. Faràs bé si et prepares per al pitjor. C

apricorn És possible que les persones no siguin necessàriament molt comprensives amb els teus sentiments avui. És molt possible que siguin més sensibles als fets ia la informació que a les emocions. Podria ser que necessitis ajuda per poder accedir a una persona amb la qual estàs intentant comunicar-te. No dubtis a demanar aclariments sobre alguna cosa si ho necessites.

Aquari Pots sentir-te com si la gent s'hagués tornat contra tu avui i que de cop i volta hagin perdut interès en el que has de dir. Potser això sigui un reflex de la teva pròpia incapacitat per escoltar de veritat a una altra persona. Observa tot el panorama i obre els ulls a el món que t'envolta. Involucra't en la comunitat en lloc de centrar-te només en tu tot el temps.

Peixos Deixa que les teves emocions juguin amb la teva imaginació avui, i no dubtis a discutir obertament les teves troballes amb els altres. No et deixis atrapar per un estat d'ànim tan racional que et neguis a reconèixer qualsevol altra forma de veure la situació actual. Guarda teu costat analític per tal de revelar d'una perspectiva més abstracta i intuïtiva. Exercita aquesta part del teu cervell que normalment no fas servir.

tracking