Televisió

La saga no s'atura

HBO comença a preparar ‘House of the Dragon’, la primera sèrie derivada de l’univers de ‘Joc de Trons’. La producció s’inspira en el llibre ‘Foc i sang’ (2018).

La saga no s'atura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HBO ha iniciat aquests dies la fase de producció de House of the Dragon, la primera sèrie derivada de Joc de Trons, l’estrena de la qual està prevista per al 2022 i donarà el tret de sortida a tota una saga de ficcions. La plataforma va compartir aquesta setmana una fotografia de la primera lectura de guió al seu perfil de Twitter, en la qual apareixen els futurs protagonistes, Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith i Stebe Toussaint, entre altres.

House of the Dragon està inspirada en el llibre Foc i sang (2018), la narració del qual se situa uns tres-cents anys abans dels fets narrats a la sèrie de Joc de Trons i s’endinsa en la història dels Targaryen, una de les cases més importants d’aquest univers de fantasia èpica.

L’octubre del 2019 es va donar a conèixer que aquesta seria la primera sèrie derivada del fenomen històric de Game of Thrones (2011-2019), que va causar sensació a tot el món i té el rècord de la producció de ficció més premiada dels Emmy (59 guardons en total).

Al mateix temps que es donava llum verd a House of the Dragon es van interrompre els plans per a una altra sèrie derivada de la saga, que havia de protagonitzar Naomi Watts i que no va convèncer els responsables de la cadena després de rodar el primer episodi (capítol pilot).

D’altra banda, al gener es va saber que HBO estava començant a donar forma a una nova preqüela que giraria sobre les novel·les curtes Els contes d’en Dunk i l’Egg, de George R. R. Martin. I hi ha altres tres idees en desenvolupament: 9 Voyages, sobre els viatges marítims de Corlys Velaryon; Flea Bottom, sobre el barri més pobre de Desembarcament del Rei, i 10.000 Ships, entorn de la princesa Nymeria. Aquests projectes, així com una hipotètica sèrie animada, estan encara en una fase molt prematura.

tracking