Televisió

Les estrenes d'abril (i III)

‘El Míster’ (Disney+), sobre un temperamental entrenador de bàsquet, i la comèdia britànica ‘Stath Lets Flats’, triomfadora dels BAFTA, són altres novetats destacades.

Les estrenes d'abril (i III)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Míster, 16 d’abril a Disney+. El Míster relata la història d’un entrenador de bàsquet (John Stamos) que després de ser expulsat de l’associació esportiva nacional (NCAA), té l’oportunitat de redimir-se com a preparador físic professional en un institut femení d’elit, on haurà d’aprendre que les jugadores adolescents necessiten empatia i vulnerabilitat, uns conceptes que ell ignora. La sèrie està formada per deu episodis i està creada per David E. Kelly (Big Little Lies), Dean Lorey i Brad Garret, que a més exerceixen com a productors executius de la ficció.

-Stath Lets Flats, 23 d’abril a Filmin. La comèdia britànica que li va arrabassar el 2020 el BAFTA a Fleabag, Catastrophe i Derry Girls, està escrita i protagonitzada per Jamie Demetriou. L’intèrpret es posa en la pell de Stath, un agent immobiliari grecoxipriota que treballa en una petita empresa familiar del nord de Londres. Amb el seu pare a punt de retirar-se, Stath està destinat a agafar el comandament del negoci, però resulta que és un desastre dirigint els assumptes de l’empresa.

-Sombra y hueso, 23 d’abril a Netflix. Basada en la col·lecció de novel·les Grishaverse, de Leigh Bardugo, supervendes mundial, aquesta sèrie fantàstica està ambientada en un món assolat per la guerra on l’òrfena soldat ras Alina Starkov descobreix un poder extraordinari que podria ser la clau per a alliberar el seu país. Sombra y hueso és una producció de 21 episodis de Laps Entertainment per a Netflix protagonitzada per Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev) i Freddy Carter (Kaz Brekker), entre d’altres.

-El cuento de la criada (Temporada 4), 29 d’abril a HBO. Han passat dos anys des que es va estrenar la temporada 3 de la sèrie basada en les novel·les de Margaret Atwood. La quarta temporada constarà de deu episodis, tres menys del que és habitual.

tracking