Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Una persona o situació pot aparèixer avui. Tingueu en compte que pots aprofitar la mateixa energia que utilitzeu i expressar el teu punt de vista. Aixeca't contra aquesta força i deixa que el teu punt de vista s'escolti. A vegades cal una mica d'aspror i franquesa per tal de portar la pau i l'equilibri a una situació inestable.

Taure Avui és un gran dia per a la transformació, i les teves accions tenen un significat intern més profund que de costum. Vés amb compte cap a on apuntes el teu fletxa, perquè la punta està més afilada avui. Pot ser que la gent t'estigui irritant i fent-te sentir com si fossis una olla amb aigua en ebullició. El foc està encès i la tapa està a punt d'esclatar. Assegura't de no colpejar a ningú quan la tapa surti volant.

Bessons Utilitza la poderosa energia d'avui per arribar a el fons de l'assumpte i llevar aquesta façana que, ara mateix, està fent més mal que bé. Obre't a el món, i mostra a la gent al teu voltant que tens molt més que oferir del que has estat revelant. Pren un paper dominant en la situació actual i deixa que els teus necessitats es coneguin. Trobaràs que la teva vida diària millorarà enormement quan comuniquis les teves necessitats.

Cranc Tracta de no desviar-te de la teva trajectòria per culpa de foc que crema al teu voltant. Al final, saps el que està bé i el que està malament, així que no et posis en perill a tu mateix / a o al teu sentit de l'orgull. Mantingues un ull obert al que està passant al teu cercle, però no sentis que necessites irrompre amb un determinat curs d'acció que no té res a veure amb el teu jo interior.

Lleó Surt endavant pel teu propi esforç i ves per totes avui. Estàs en una excel·lent posició per fer una bona impressió amb els altres. Qualsevol tipus de treball en grup resulta especialment afavorit. Hi ha un fort impuls darrere de les teves accions, així que vés amb compte amb cap a on apunten les seves armes. Inicia accions en els llocs on els problemes semblin haver-se estancat.

V

erge Vés amb compte amb deixar-te atrapar per persones descurades o volubles, especialment quan es tracta d'assumptes de el cor. Les teves tendres emocions són massa sensibles per suportar la irreflexió, la franquesa i, en última instància, el rebuig d'algú que simplement no era una bona persona amb qui estar en primer lloc. Tracta de no invertir avui emocionalment en situacions o persones.

Balança Existeix una pressió de poder a la teva disposició avui, i has de tenir cura i fer-lo servir sàviament. Aquest és un període de transformació per a tu, i el teu cos pot estar passant per molts canvis. Tens la possibilitat de donar una impressió molt forta a la gent avui, així que pensa abans d'actuar. Aquesta energia pot manifestar-se com un accident o alguna cosa insalubre si no s'utilitza correctament.

Escorpí Hi pot haver un gran conflicte en la teva vida que sembles gairebé incapaç de controlar en aquest moment. Podries sentir com si una guerra s'estigués lliurant al teu voltant i l'únic que vols és que s'aturi. Te n'adonis o no, tens un paper en aquesta situació i, sens dubte, tens el poder d'influir en el resultat d'aquesta baralla. Assumeix la responsabilitat de les teves accions.

Sagitari Hi ha una força poderosa que sembla estar treballant en contra teva avui, però tingueu en compte que tens el poder de produir un resultat positiu. Utilitza aquest conflicte per trobar l'equilibri en una situació inestable i tracta de no crear problemes amb els teus superiors. Tens una gran quantitat de munició sota el teu cinturó avui i les teves accions són especialment poderoses.

Capricorn Avui la gent pot semblar especialment insensible als sentiments, però tracta de no culpar per això. Pots sentir una sobtada urgència d'actuar de manera física, i hauries de fer-ho, però d'una manera constructiva. Surt de casa i camina o corre al costat d'un llac o riu. Obre la teva ment i aconsegueix certa perspectiva sobre la teva vida.

Aquari Gaudeix de l'avui. Res no pot aturar. Tens una tremenda quantitat de poder a la teva disposició, així que fes-lo servir sàviament. Pots aconseguir molt i realitzar transformacions molt positives en la teva vida. El teu vitalitat física és especialment forta i la teva vida sexual pot ser especialment activa. Assegura't de compartir amb els altres l'entusiasme que exudas.

Peixos Pots tenir la sensació que alguna cosa està succeint al teu voltant que simplement sembles no poder comprendre. La teva ment està rebotant d'un costat a un altre, com si estiguessis veient una pilota en un partit de tennis. Les coses poden estar canviant ràpidament al teu voltant. Podries sentir que és hora de pujar a l'tren. Mira abans de saltar i deixa't portar pel corrent.

tracking