Televisió

Les estrenes d'abril (II)

‘El Inocente’, amb Mario Casas, serà un dels gran llançaments de Netflix aquest mes. HBO estrena ‘La Guardia’, inspirada en els personatges de la sèrie ‘Mundodisco’.

Les estrenes d'abril (II)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El inocente, 30 d’abril a Netflix. Mario Casas torna a treballar a les ordres d’Oriol Paulo –després del llargmetratge Contratiempo, de 2016– en aquesta adaptació de la novel·la de Harlan de Coben, un malson frenètic sobre la impossibilitat de fugir del passat. Aura Garrido, Alexandra Jiménez i José Coronado l’acompanyen en el repartiment. El guanyador del Goya al millor actor d’enguany es posa en la pell de Mateo, un home que intenta començar de zero després d’haver passat nou anys a la presó per un homicidi accidental en tractar de detenir una baralla.

-Los niños de la estación del Zoo, 9 d’abril a Amazon Prime. A final dels 70, Christiane Vera Felscherinow, coneguda com Christiane F. (Hamburg, 20 de maig de 1962), es va donar a conèixer per la publicació d’un llibre autobiogràfic en el qual descrivia la seva lluita contra la drogoaddicció durant l’adolescència. El 1981 es va estrenar la pel·lícula –amb la col·laboració de David Bowie– i ara arriba aquesta sèrie de vuit episodis produïda a Alemanya, que reinterpreta aquestes memòries “des d’una perspectiva actual”.

-La Guardia, 16 d’abril a Movistar+. Aquesta sèrie de la BBC protagonitzada per Richard Dormer i inspirada en els personatges de la saga Mundodisco, escrita per Terry Pratchett, és una irreverent combinació de fantasia, humor i trama policíaca. L’acció transcorre a Ankh-Morpork, la metròpoli més concorreguda de Mundodisco, en la qual una milícia de proscrits coneguda com La Guardia sembla ser l’única autoritat capaç de mantenir a ratlla el crim i la corrupció que impera als carrers.

-Life, 6 d’abril a Filmin. Mike Bartlett (Press) firma aquesta minisèrie de la BBC d’històries creuades sobre quatre persones de diferents edats que viuen, en els seus respectius pisos, en una antiga casa victoriana reformada a Manchester. Una d’aquestes persones és Belle Stone, una dona divorciada que amb el seu nom de casada, Anna Baker, va protagonitzar un altre èxit televisiu del mateix creador, Doctora Foster.

tracking