La proposta del dia

Matthieu Delage & Takahiro Mita

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Matthieu Delage & Takahiro Mita

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ANDORRA SAX FEST

-‘CONCURS SOLO SAXOPHONE’

Primera ronda. Accés només a participants. Hora: 9 h - 17.20 h.

Centre de Congressos. Andorra la Vella.

-'MATTHIEU DELAGE & TAKAHIRO MITA'

Concert gratuït. Accés només amb entrada adquirida a www.morabanc.ad/entrades.

Hora: 20 h.

Centre de Congressos. Andorra la Vella.

TALLER

-‘PASQUA AL THYSSEN'

Aprofitant les vacances escolars i el Dia Mundial del Teatre que se celebra el dissabte 27, es realitzarà l’activitat Pasqua al Thyssen. En aquesta ocasió, es convidarà a conèixer l’obra de teatre l’Auca del Senyor Esteve, peça teatral d’un dels artistes de la nova exposició, Santiago Rusiñol.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

TEATRE

-‘COMBAT DE DRAMATURGS’

Dia mundial del teatre. La final de la primera edició del certamen de microteatre Combat de Dramaturgs. Les obres rebudes seran representades pels integrants de la JOCAND com a lectura dramatitzada. La representació serà oberta al públic en format de combat i seran els espectadors i el jurat els qui decidiran quina és l’obra guanyadora. Hora: 12 h. Sala de la Closeta. La Massana.

ITINERARI

-‘RUTA LITERÀRIA PER ANDORRA LA VELLA’

Deixa’t guiar pel nucli antic d’Andorra la Vella de la mà d’alguns dels escriptors que s’hi han passejat al llarg de la història, a través de les paraules de Lluís Capdevila, Salvador Arnet i Gaston Vuillier, entre altres autors. Hora: 12 h.

Casa de la Vall. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

-'EXPOSICIÓ D'ELECTROFORMING'

Mostra dels treballs dels alumnes de l’Escola d’art d’Andorra la Vella realitzats durant el curs d’Electroforming, impartit pel joier Gastón Rois. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

-'EXPOSICIÓ DE CARTELLS DE LA GUERRA CIVIL ESPANYOLA'

La mostra vol apropar al ciutadà l’impacte i la memòria d'unes imatges que, sens dubte, són un valuós testimoniatge d'aquest conflicte bèl·lic en què el cartellisme va assolir una gran expressivitat i un rellevant protagonisme com a eina de propaganda i sensibilització d’una població que vivia en estat de guerra.

Centre d'Art d'Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany. Fins al 3 d’abril.

-‘CALDES, UN PROJECTE 100% D'ESCALDES-ENGORDANY’

Exposició de les propostes del concurs d'idees per crear espais que permetin el gaudi de l’aigua termal i de la vida cultural, artística i comercial a diverses zones d’Escaldes-Engordany. Espai Cades. Escaldes-Engordany.

-JAVIER BALMASEDA

Exposició de l’obra recent de Javier Balmaseda. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 28 de març.

-‘KINTSUGI’

Un recull de 38 fotografies del famós artista audiovisual i teòric de la fotografia Joan Fontcuberta. El kintsugi és una tècnica tradicional japonesa que consisteix a reparar peces de ceràmica trencades marcant les fractures amb fil d’or. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

Fins al 2 de maig.

-‘NEREA AIXÀS’

L'artista presenta obres amb el material que sempre l'ha definit, el ferro, però amb petites variacions, com ara la introducció del ferro colat i pinzellades de formigó com a novetat. Art al Set Galeria. Escaldes. Fins al 24 de març.

-'CINEMATECA, D'EDMON'

Una exposició que mostra originals de les tires paròdiques de grans títols del cinema, sota el particular sedàs còmic del dibuixant Edmond, conegut al món de la vinyeta pel seu personatge Jan Europa.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 30 de juny.

-‘TALENTS AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DE RIGALT A PUIGDENGOLAS'’

Exposició que disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra. Museu Thyssen. Escaldes. Fins al 9 de gener del 2022.

-‘DESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE'

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, etc.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

tracking