Televisió

Estrenes de Disney a casa

La companyia es decanta pel llançament a la seva plataforma dels seus tres projectes més significatius per a aquesta temporada: ‘Viuda negra’, ‘Cruella’ i ‘Luca’.

Estrenes de Disney a casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Disney estrenarà directament a la seva plataforma els tres projectes més importants que té per a aquesta temporada: Viuda negra, de Marvel; Cruella, una cinta derivada de 101 Dàlmates; i Luca, de Pixar. El gegant de l’entreteniment confirma així que continuarà amb l’estratègia seguida en els darrers mesos de llançar els nous títols en cinemes i a Disney+ el mateix dia, una mesura imposada per la pandèmia del coronavirus i que s’allargarà fins a l’estiu com a mínim, malgrat la reobertura de les sales.

D’aquesta manera, Cruella s’estrenarà el 28 de maig i Viuda negra arribarà al públic el 9 de juliol. Per veure totes dues pel·lícules per televisió caldrà abonar un càrrec extra que se sumarà a la tarifa mensual de Disney+ i que als EUA serà de 30 dòlars, tot i que variarà en funció de cada país. Per la seva part Luca, el film de Pixar que transcorre a la costa italiana, es llançarà exclusivament per la plataforma televisiva el 18 de juny sense cost afegit, un moviment que imita l’estrena de Soul del passat Nadal.

El cap de Distribució de Disney, Kareem Daniel, ha justificat aquesta decisió com una manera d’“adaptar-se a les preferències canviants del consumidor. En disposar d’una estratègia de distribució flexible en un mercat que està començant a recuperar-se d’una pandèmia global, podrem continuar oferint les històries de The Walt Disney Company a famílies de tot el món”, ha afegit.

No obstant això, l’estratègia ha enxampat per sorpresa la indústria cinematogràfica, que esperava reprendre el funcionament habitual a l’estiu, almenys als Estats Units on la campanya de vacunació avança a bon ritme. A més, la companyia portava ajornant tot un any el llançament de Viuda negra per fer-ho en les millors condicions possibles. De moment, es desconeix com afrontarà Disney les estrenes a partir de la tardor vinent.

tracking