Televisió

Superheroïnes victorianes

HBO estrena el 12 d’abril vinent ‘The Nevers’, una sèrie ambientada al Londres de final del segle XIX i protagonitzada per un grup de joves amb poders sobrenaturals.

Superheroïnes victorianes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joss Whedon, el creador de Buffy cazavampiros i guionista de diverses pel·lícules de Los Vengadores, torna (o almenys parcialment) amb un nou projecte. Es tracta de The Nevers, una ficció ambientada al Londres victorià que arribarà de la mà d’HBO el 12 d’abril. La primera temporada estarà formada per deu episodis que s’aniran emetent setmana a setmana.

The Nevers està ambientada al segle XIX, concretament en els últims anys del regnat de la reina Victòria. Les protagonistes d’aquesta història són un grup de joves, anomenades en aquells dies les tocades, les quals manifesten certes habilitats anormals a mig camí entre el fascinant i el perillós. Així, utilitzaran els seus poders sobrenaturals per unir forces, lluitar per la supervivència i acabar amb la desigualtat i les injustícies a les quals havien d’enfrontar-se les dones d’aquella època pel simple fet de ser-ho.

El repartiment està encapçalat per Laura Donnelly (Outlander), que s’encarrega d’interpretar Amalia True, una vídua que, al costat de la inventora Penance Adair (Ann Skelly, Vikings) buscarà aquestes tocades per protegir-les. Completen el repartiment Olivia Williams, Tom Riley, Ben Chaplin o James Norton.

Malgrat que Whedon és el creador de The Nevers, la veritat és que va deixar la ficció el novembre de l’any passat, quan amb prou feines quedaven unes setmanes de postproducció. El motiu oficial era el cansament degut al coronavirus i als diferents obstacles que va haver de salvar per rodar en plena pandèmia mundial. No obstant això, coincidint amb la seva sortida, Whedon es va veure implicat en una controvèrsia per les declaracions d’assetjament laboral que va fer contra ell l’actriu Charisma Carpenter, amb la qual va treballar a Buffy cazavampiros. La guionista Philippa Goslett en va agafar el relleu.

tracking