Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Tingueu en compte que el teu estat interior és molt transparent per a la gent, simplement per l'expressió de la teva cara. No creguis que els pots amagar coses als altres, especialment avui. És millor dir simplement el que sentis, fins i tot si penses que algú pot no agradar-li. El teu estat emocional ha de ser fort, així que usa això al teu benefici.

Taure Les teves opinions poden ser forts avui i et pots sentir al cim de l'món. Recorda, però, que hi ha altres persones que comparteixen el món amb tu, així que no les menyspreïs. Expressar els teus pensaments no hauria de ser cap problema, però l'expressió de les teves emocions pot ser un assumpte completament diferent. No et forcis si no et sents bé com per compartir-les amb els altres en aquest moment.

Bessons Tingueu en compte que és possible que controls les accions d'altres persones sense ni tan sols saber-ho. Aquest és un d'aquells dies en què els arravataments emocionals poden explotarte a la cara com a resultat de les reaccions dels altres al teu pressió. No sentis la necessitat d'assumir la responsabilitat dels actes de tots els altres. Potser ja tinguis prou amb lidiar amb els teus propis problemes personals.

Cranc Vés amb compte avui amb les circumstàncies inesperades. La bona notícia és que la teva actitud flexible és ideal per fer-li front als girs i voltes que probablement ofereixi aquest dia. Mentre que altres persones poden molestar quan els seus plans surten malament, trobaràs que pots superar les dificultats fàcilment i convertir qualsevol situació en positiva, independentment de la forma en què planeases les coses al principi.

Lleó Surt de la teva closca avui i tracta de no ser tan distant. No vas a trobar el camí exacte que vols fins que explores les diferents opcions. La bona notícia és que has d'estar sentint-te molt fort emocionalment, la qual cosa et dóna confiança per acostar-te a la gent amb autoritat, guanyant-se així el respecte i la fe en qualsevol projecte en què t'hagis involucrat ara.

V

erge Et preguntant per què tothom està tan sensible quan tu veus aquest com un dia normal. Sigues més tolerant amb altres persones quan pensis que no estan somrient de la mateixa manera que tu. Si vols que la gent confiï en tu, necessites provar que pots posar-te a el mateix nivell que ells. Mostra una major comprensió cap a les necessitats d'altres persones.

Balança Pot ser que no sentis que pots començar el teu dia fins que li hagis deixat clar a algú que tenen un problema que necessita ser tractat. Tens una major quantitat de força emocional que de costum, i t'adonaràs que és important que t'aferris a aquest sentiment en contra de totes les probabilitats. Altres persones poden tractar de fer-te mal amb les seves paraules, però presta atenció al que estiguin dient.

Escorpí No permetis que els petits comentaris irreflexius d'una altra persona arruïnin el teu dia. La gent pot ser una mica garrepa amb tot, des dels diners a les emocions i el temps amb els seus éssers estimats. Com més li diguis a algú que s'equivoca, més rebutjarà el teu consell. En general, aquest és un bon moment per apartar-se de el camí dels altres.

Sagitari Potser últimament sentis una mica de cansament i esgotament. No et forcis a fer coses quan saps que el teu cos necessita descansar. Pot ser molt temptador sortir a divertir-te amb tot el món. No vols perdre't ni una sola cosa que passi al teu voltant. Resisteix la temptació de fer cas omís als missatges importants que t'envia el teu cos. Veu més a poc a poc.

Capricorn No perdis el teu temps amb una persona que no canviarà la teva ment sobre res. Aquest és un d'aquells dies en què pots arribar a perdre el temps i el de tots els altres a l'seguir insistint que les coses es facin d'una manera determinada. Si vols fer alguna cosa a la teva manera, fes-ho. Si algú més vol fer alguna cosa a la seva manera, deixa que ho faci.

Aquari El més probable és que hi hagi una persona al món que desesperadament vulgui estar més a prop teu. El conflicte pot sorgir aquesta nit si no t'obres i deixes que aquesta persona s'acosti una mica més. Podria ser que tendeixes a tancar-te de manera ràpida amb una opinió contundent, però vés amb compte amb no espantar la gent totalment.

Peixos Pot ser fàcil per a tu aparèixer en una festa o contestar el telèfon quan saps que és el teu millor amic trucant amb bones notícies, però ¿on ets quan les coses es posen difícils? Assegura't mostrar el teu suport a les persones en totes les situacions. No estiguis disponible només quan les coses vagin bé.

tracking