'Thriller' intercontinental

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix acaba d’anunciar el rodatge, entre Espanya i el Brasil, d’una nova sèrie policíaca espanyola anomenada Santo, creació de Carlos López (Hache, El príncipe, La embajada), i protagonitzada per Raúl Arévalo i Bruno Gagliasso. El rodatge començarà a l’abril i es desenvoluparà en localitzacions com Madrid i Salvador de Bahia, segons indica la plataforma en un comunicat.

Produïda per Nostromo Pictures per a Netflix, Santo és un thriller d’acció i intriga que a vegades s’acosta al terror. Narra la història d’un narcotraficant el rostre del qual mai ha estat revelat. Els dos policies que van darrere seu, Cardona (Gagliasso) i Millán (Arévalo), són radicalment oposats, però hauran d’aprendre a col·laborar per resoldre el cas i sobreviure.

“Santo és com un terratrèmol amb dos epicentres simultanis, un al Brasil i un altre a Espanya: la història de dos policies en dos continents diferents que uneixen els seus camins per perseguir un enemic que ningú sap com és perquè mai s’ha deixat veure”, ha explicat Carlos López. “Aquesta sèrie és tot un desafiament però podrem veure-la tal com ha estat imaginada, perquè comptem amb un equip d’altíssim nivell i un repartiment privilegiat”, afegeix el responsable.

Al seu torn, Verónica Fernández, directora de continguts de Netflix Espanya, considera que Santo sorprendrà “per l’originalitat del seu plantejament i per tenir un pols narratiu trepidant”.

Nostromo Pictures, fundada l’any 2010, ha produït un total de divuit llargmetratges, entre els quals s’inclouen Palmeras en la nieve, de Fernando González Molina, Luces Rojas, de Rodrigo Cortés, amb Cillian Murphy, Sigourney Weaver i Robert De Niro, o Grand Piano, d’Eugenio Mira, amb guió de Damien Chazelle i protagonitzada per Elijah Wood i John Cusack.

tracking