Televisió

'Dexter', a Movistar+

La plataforma oferirà el ‘Revival’ de la sèrie, encara en fase de rodatge, després de renovar l’acord amb ViacomCBS per emetre les ficcions del seu canal Showtime.

'Dexter', a Movistar+

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les produccions originals s’han convertit en el senyal d’identitat de Movistar+, però la plataforma de pagament continua reservant un espai molt important per a les ficcions internacionals. En aquest àmbit, és especialment rellevant l’acord que els ha permès llançar en exclusiva les sèries del canal Showtime, des de Ray Donovan a Kidding, passant per La ley de Comey o el retorn de Twin Peaks. De cara a 2021, tocava renovar l’acord amb ViacomCBS. I així ha estat.

Com a resultat d’aquest pacte de llicència exclusiva, Movistar+ estrenarà al llarg d’aquest any les quatre grans últimes apostes de Showtime, entre les quals destaca el revival de Dexter, que suposa el retorn televisiu del metòdic assassí en sèrie encarnat per Michael C. Hall.

De moment, aquest retorn, que es debat entre el format de novena temporada i de minisèrie, no compta amb data d’estrena, encara que s’espera que arribi en la recta final del 2021. Com apuntava el portal Screen Rant al febrer, el rodatge d’aquest bloc de deu episodis ja ha arrencat, amb Clyde Phillips reprenent el seu rol de showrunner, com ja va fer en les primeres temporades de la sèrie original. Per tant, la nova etapa de Dexter Morgan es veurà quinze anys després de l’estrena del primer lliurament, i ens permetrà saber què ha passat amb l’exiliat criminal des del desenllaç de la temporada 8.

Movistar+ també ampliarà el seu catàleg amb tres sèries més: American Rust, un drama familiar protagonitzat per Jeff Daniels; Flatbush Misdemeanors, una comèdia creada i protagonitzada per Kevin Iso i Dan Perlman, que encarnen dos amics que busquen connectar de veritat amb la gent que els envolta; i, finalment, Yellowjackets, sobre un equip de futbol femení d’institut que sobreviu a un accident d’avió, i el que aquest traumàtic fet suposa per a les joves esportistes.

tracking