Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Alguns canvis inesperats podrien tenir lloc avui. Podries trobar-te davant de la perspectiva d'haver de acostumar-te a algun equipament nou i de nova generació que mai has fet servir abans. Que no et entre el pànic. Ho faràs bé, seràs un veritable geni una vegada que us hi acostumeu. Tracta d'enfocar la teva ment cap a això per ara i aprèn tot el que puguis. Pots fer-ho!

Taure Vas a volar avui, o potser vas a algun lloc amb tren? Si és així, podries conèixer algú interessant en el viatge. Deixa de banda la timidesa i no permetis que l'orgull o les convencions t'impedeixin entaular una conversa amb aquesta persona. Ajudarà a que passi el temps, és possible que aprenguis alguna cosa, i sempre hi ha la possibilitat que podrien realment ser amics.

Bessons Et acabes de comprar alguns equips nous per a la teva llar? Podria tractar-se d'un nou ordinador, un sistema d'entreteniment últim model o potser un nou electrodomèstic. Tu i els altres membres de la teva família podrien passar gran part del dia tractant d'aprendre com usar-lo, tot i que podria semblar un tant difícil. Anima't.

Cranc Una trucada telefònica inesperada, potser d'un vell amic podria arribar avui. Aquesta persona pot tenir bones notícies per a tu, encara que pot estar d'un estat d'ànim més malenconiós. Podria tenir lloc una llarga conversa, el resultat canviarà la teva vida, encara que d'una manera subtil. No obstant això, aquest pot ser un dia ple d'agradables sorpreses. Gaudeix!

Lleó Un guany inesperada podria estar en les teves estrelles. Això no és res a haguessis esperat. Potser és una bonificació, el reemborsament d'un préstec que havies oblidat fa molt temps o un pagament d'algun tipus. Sigui el que sigui, sens dubte serà una sorpresa agradable. No obstant això, vés amb compte amb la destinació que li dones. Espera uns dies i després consulta amb un professional sobre el teu futur financer.

V

erge Una activitat de grup interessant, potser una amb alguns dels teus amics, podria tenir lloc avui. La teva ment pot anar a milers de quilòmetres per hora durant tot el dia. Les idees s'intercanviaran, hi haurà converses estimulants i podries conèixer noves persones interessants. Algú a qui coneguis, però, també té una agenda. Sigues exigent quant a qui et compromets a veure després.

Balança Avui podrien tenir lloc esdeveniments sorprenents i molt afortunats. Aquest podria ser un avanç que no esperaves. La presentació d'una persona nova i interessant o el començament d'un nou projecte emocionant podria elevar-te el pols. El dia, per tant, hauria de passar molt ràpid. Aquesta nit pots compartir la teva entusiasme amb la teva parella o un altre.

Escorpí Estàs d'un humor especialment aventurer? Aquest és el tipus de dia en què pots provar qualsevol cosa nova. Per què no t'inscrius en una marató, preses classes d'escalada o vas en cotxe a un lloc on mai has estat abans? Allà on acabis, has de trobar la pau i un estat elevat de consciència. No dubtis. Si el que tens en ment implica un risc mínim, ¡veu a per això!.

S

agitari L'estudi de les ciències ocultes, ja siguin històriques o experiments pràctics, hauria de provar avui ser fascinant i aclaridor per a tu. L'astrologia, l'alquímia, la numerologia o l'herboristeria són camps interessants i la teva ment ha d'estar especialment adaptada a tals. Una advertència: compte amb els professors no ètics. Puguis o no llegir l'obra d'un d'ells, guarda una mica d'escepticisme. Fins i tot en dies com aquest, no et creguis tot el que llegeixes o escoltes.

Capricorn L'oportunitat de fer un viatge en avió, potser a costa d'una altra persona, podria arribar al dia d'avui. Això podria estar relacionat amb negocis o podria ser educatiu d'alguna forma. Aquest és un bon dia per viatjar o fer els arranjaments per a això. El viatge promet ser tan emocionant que el recordaràs durant molt de temps. Fes el que hagis de fer per tal d'aconseguir preparar-ho tot i 'després ves a per això! Gaudeix del teu dia.

Aquari Aquesta nit podries tenir uns somnis bastant estranys. Els símbols poden incloure persones o objectes en els que mai hauries pensat conscientment ni en un centenar d'anys. No obstant això, sí que tenen significat per a tu en aquests moments. Seu i fes una llista dels símbols i els esdeveniments de la son, i després tracta d'analitzar el que signifiquen per a tu.

Peixos Tens plans d'anar a una festa aquesta nit? No els cancells. Si no tens parella, pot ser que et presentin a una potencial nova parella i podrien passar tota la nit junts. Si ja tens parella, podria sorgir algú que resulti ser un valuós contacte de negocis i fins i tot podria formar una societat amb tu. A menys que estiguis massa cansat / a com per moure't, aixeca't i ves-te'n! No ho lamentaràs.

tracking