Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Sembla que el vaixell està a punt d'arribar. Si més no els planetes semblen pensar així. Els teus anys de conrear relacions de negocis donaran els seus fruits en forma d'augment de vendes o de noves oportunitats de negoci. Sembla que aquest èxit també es vessa sobre la teva vida personal.

Taure Per què ser pacient requereix tant de temps ?, va fer broma una ànima frustrada. Podries haver estat tu? Esperar mai ha estat el teu fort i no hi ha cap dubte a l'respecte. Superaràs el dia amb més facilitat si et concentres en la recerca d'una sortida al teu frustració acumulada. Una visita a gimnàs o una neteja vigorosa de la casa serien de gran ajuda.

Bessons Tots coneixem la dita: "Si a el principi no tens èxit, torna-ho a intentar una altra vegada". Però no pots deixar de sentir que ho has intentat i intentat en va. Tot està a punt de canviar, a mesura que comencis a collir els fruits del teu esforç. Pots esperar veure les coses des d'una nova i inusual perspectiva. Això et permetrà deixar de banda els obstacles que t'han estat bloquejant recentment.

Cranc Sigui el que sigui que vulguis, només has de demanar-ho i hi ha una bona probabilitat que ho aconsegueixis. I ja era hora. Sembla que has estat treballant excepcionalment dur últimament. Segur que tindràs un augment de sou o una promoció. Reuneix els teus pensaments, recull les teves evidències i demana el que et mereixes.

Lleó És hora de, una vegada per sempre, lligar tots els caps per lligar dels projectes que queden pendents. Per molt que puguis témer-, pensa que d'aquesta manera, a l'completar aquestes tasques deixes espai lliure perquè arribin nous projectes emocionants. Tingues clar que avui hi ha un bon presagi per a tots els temes financers i professionals. 'Potser obtindràs aquesta bonificació que et deuen! V

erge El correu brossa i unes quantes ofertes telefòniques gairebé serien un alleujament en comparació amb les comunicacions intenses que has tingut últimament. Tota aquesta intensitat és interessant, sens dubte, però també consumeix més temps de què voldries. Tot just tens temps per gestionar els teus propis assumptes, i molt menys els dels altres.

Balança Les coses no estan tan malament com penses. De fet, estan definitivament millorant. Per descomptat, mai ho sabràs si et negues a arrossegar fora del llit per veure-ho per tu mateix / a. La teva dur treball dels últims mesos t'ha debilitat i drenat una mica. Però avui es comença a veure el resultat final! És hora de llevar-se, vestir-se i enlluernar el món amb la teva brillantor.

Escorpí Pensa en tu mateix / a com si fossis un corredor de marató. Tens una distància molt llarga que recórrer, però la dolçor no està només en creuar la línia de meta, sinó en assaborir tots els llocs d'interès al llarg de el camí. Si bé avui el teu cap està plena de plans i idees, comences a sentir que et desinflas quan comences a considerar tota la logística necessària per a la realització d'aquests somnis.

S

agitari És hora que facis ús d'aquest recurs interior que sempre has sabut que existia. El teu habilitat per curar és extraordinària, i no té sentit negar-ho per més temps. La teva ment és com una esponja, assedegada per absorbir nous coneixements o practicar arts curatives. Pot ser que avui passis temps buscant en una llibreria de New Age. O per què no passes una relaxant hora sobre una taula de massatge?.

Capricorn Una vegada que comences alguna cosa ja està a mig fer, com diu el refrany. Això certament s'aplica a tu avui. Sí, és cert que tens una quantitat considerable de treball per davant, però segur que saps que pots fer-ho. Banal com pugui semblar, fer una llista (no, no cal que la revisis dues vegades) t'ajudarà a dividir els projectes en trossos manejables.

Aquari Què molest és quan el treball s'interposa en el camí de l'plaer, però hi ha moments en què les oportunitats professionals són simplement massa bones com per deixar-les passar. Aquesta criatura seductora sobre la qual has posat l'ull només haurà d'esperar un altre dia. De moment, centra't en el negoci en qüestió. Amb l'aspecte actual, ¡la recompensa pot ser enorme!

Peixos Un desavantatge dels àtics és que tendeix a emmagatzemar-hi moltes escombraries. Avui és el dia en què pots netejar la casa. Has estat posposant això massa temps i ara has de fer front a la pols i la brutícia de la teva àtic personal. Ja es tracti d'embolics emocionals que necessiten neteja o d'assumptes de negocis que demanen atenció, sigues conscient que vas a lastimarte a tu i als teus perspectives de futur si et demores més temps.

tracking