Una història de pirates

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Localitzacions al nord d’Espanya i als Estats Units són l’escenari de la fase final de rodatge de La Fortuna, la primera sèrie d’Alejandro Amenábar, que s’estrenarà a la tardor amb un repartiment liderat per Álvaro Mel i Ana Polvorosa.

Movistar+, productora de la sèrie juntament amb AMC Studios i MOD Pictures, ha informat que el rodatge, que va arrencar l’agost de l’any passat, finalitzarà aquesta primavera. Madrid, Cadis, Guadalajara, la Corunya i Saragossa són algunes de les ciutats que ha recorregut la gravació d’aquesta sèrie, que és un dels projectes audiovisuals més esperats de l’any. La Fortuna és la primera sèrie filmada pel guanyador de l’Oscar per Mar adentro, i constarà de 6 episodis de 45 minuts de durada que aquí es podran veure través de la plataforma Movistar+ i als Estats Units, el Canadà, Llatinoamèrica i el Carib a través d’AMC i AMC+.

Movistar+ ha avançat que la sèrie explica la història d’Álex Ventura (Mel), un jove i inexpert diplomàtic que es veu convertit sense proposar-s’ho en el líder d’una missió que posarà a prova totes les seves conviccions: recuperar el tresor submarí robat per Frank Wild, un aventurer que recorre el món saquejant el patrimoni comú de les profunditats de la mar. Completa l’equip Lucía (Polvorosa), una funcionària valenta i decidida, i Jonas Pierce (Clarke Peters), un brillant advocat apassionat per les velles històries de pirates. Amb ells emprendrà l’aventura de la seva vida, i descobrirà la importància de l’amor, l’amistat i el compromís amb allò en què un creu.

Completen el repartiment els espanyols Karra Elejalde, Manolo Solo, Blanca Portillo i Pedro Casablanc, així com els nord-americans Stanley Tucci, nominat a l’Oscar per The Lovely Bones, en el paper del caçatresors Frank Wild; o T’Nia Miller com l’advocada Susan McLean.

tracking