Televisió

L'idil·li televisiu de Kidman

L'actriu prolonga la seva fructífera relació amb la petita pantalla amb ‘Roar’, una nova sèrie antològica d’Apple TV+ que combina humor negre i missatge feminista.

L'idil·li televisiu de Kidman

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

icole Kidman, que fa uns anys era una de les estrelles més importants del cinema, continuarà bolcada en la televisió i ara treballarà en Roar, una nova sèrie que prepara Apple TV+ amb un repartiment molt femení. Després de triomfar en la pantalla petita amb èxits com Big Little Lies (2017-2019), Kidman estarà acompanyada en aquesta ocasió per altres actrius destacades com Cynthia Erivo, Merritt Wever i Alison Brie.

Apple TV+ ha definit Roar com una sèrie antològica de “faules feministes i d’humor negre”. Creada per Liz Flahive i Carly Mensh (les màximes responsables de Glow, 2017-2019) i basada en un llibre de relats de Cecelia Ahern, Roar és una col·lecció de vuit episodis de mitja hora, que barregen gèneres televisius i que són explicats a través d’un punt de vista exclusivament femení, segons ha apuntat la plataforma. Kidman també serà productora executiva d’aquesta nova ficció.

Des que va triomfar davant i darrere de les càmeres amb Big Little Lies, l’actriu australiana ha trobat la seva inspiració en la televisió en els últims anys. Per exemple, l’any passat va presentar a HBO la sèrie limitada The Undoing, una luxosa producció de suspens ambientada en l’alta societat novaiorquesa, que va liderar al costat de Hugh Grant.

A més, Kidman té pendent d’estrena la sèrie d’Hulu Nine Perfect Strangers, on està acompanyada per Melissa McCarthy, Luke Evans i Michael Shannon. I el mes d’octubre es va saber que l’actriu ha arribat a un acord amb Amazon per protagonitzar i produir la sèrie Things I Know to Be True. Quant al cinema, la guanyadora de l’Oscar per The Hours (2002) va llançar el 2020 la comèdia musical The Prom, ha rodat recentment The Northman a les ordres de Robert Eggers i també s’ha rumorejat la seva participació a Being The Ricardos, amb Javier Bardem.

tracking