Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui tindràs un benvingut alleujament de l'estrès general d'aquests últims dies. L'energia astral en joc serveix per aquietar la teva enyorança de rebel·lia. Has notat com només et sents d'aquesta manera quan el pes de la disciplina cau sobre el teu cap? Presta especial atenció a les persones en el treball, ja que podria presentar-se una proposta inusual.

Taure L'aspecte en joc d'avui promourà la teva eficiència o professionalisme. Avui serà un bon dia perquè capacites a un grup, o líders un grup a la feina. No només compliràs admirablement amb el teu rol, sinó que obtindràs resultats immediats. Fes el que puguis per fer notar les teves habilitats. Si treballes per a una gran corporació, acosta't als executius de l'empresa.

Bessons Avui els cossos astrals s'alineen en una figura dolça i gràcil que augmentarà la necessitat recurrent d'independència que expresses sovint. Quan va ser l'última vegada que vas visitar l'altre costat de món? O, fins i tot, l'altre costat de l'estat? Viatjar sempre ha estat una experiència de creixement per a tu. Ha arribat el moment de donar-se una escapada.

Cranc La configuració celestial et prepara un bon dia. Tindràs eficiència i productivitat, però els projectes a llarg termini no es troben afavorits. Si és possible, seria bo que escullis projectes curts i intensos, que requereixin molta energia en un període de temps curt. Però sobretot, no expliquis massa amb l'ajuda dels altres; te les hauràs d'arreglar tot sol per algun temps.

Lleó Amb l'aspecte en joc de el dia d'avui, no podem dir que avui obtindràs resultats immediats o concrets, però podràs preparar el terreny per als teus futurs progressos. No obstant això, atès que la teva relació no serà molt fàcil, serà millor que expliquis amb els teus propis recursos. Així que avui hauràs de treballar tot sol - però això no et resultarà desagradable! A el menys, serà un canvi grat. V

erge Donada l'alineació astral actual, sentiràs la necessitat de tenir temps privat per a tu. Necessitaràs entrar al teu modalitat d'ermità i tenir un temps tot sol. A vegades l'energia dels altres et aclapara, i et sents millor quan tens espai. Posa el cartell de "No molestar". Digues-los als membres de la teva família que necessites una mica de temps en soledat. Et sentiràs millor després de recarregar les teves bateries.

Balança Avui et caldrà envoltar-te de coses i persones que et inspirin. Tindràs la necessitat de sentir una energia més positiva. Potser hauries escoltar música clàssica mentre treballes. O gaudiràs fent una volta en acte mirant el paisatge després d'acabar la feina. Et sentiràs bé si et prens uns moments per observar les coses belles que hi ha al món. La configuració planetària t'ajudarà a trobar l'energia espiritual que t'inspiri.

Escorpí Els cossos celestials s'alineen per posar èmfasi en noves amistats o societats. Juntament amb altres persones, començaràs un emprendimiento grupal com un treball col·lectiu, un estudi de disseny o potser Aunès les teves forces per organitzar una gran festa. És un bon moment per fer plans; ¡Només assegura't de prendre nota de cada idea que passi per la teva ment! S

agitari T'espera un dia estimulant. És molt probable que aquesta estimulació provingui d'una dona. És clar que no vols acostar-te massa a la gent de la feina, però si es dóna l'oportunitat, tracta de treballar prop d'una col·lega femenina. Per als que estan buscant algú amb qui compartir la seva vida, aquest és el moment ideal!

Capricorn Amb la configuració celestial actual, avui és el dia ideal per a prendre la iniciativa. És probable que durant les últimes setmanes hagis estat pensant en canviar la teva forma d'actuar o la forma en què has estat comportant-en el teu treball o en la teva vida social. No ho dubtis més. Actua ara! És clar que sempre tens molt de tacte amb els altres, però de vegades és millor sacrificar una mica de tacte per progressar realment.

Aquari Avui exhales una atracció ardent! El resultat de l'alineació astral actual et converteix en un objecte d'enorme desig eròtic. Els teus poders de seducció seran irresistibles; qualsevol que es trobi amb tu quedarà instantàniament embruixat. Però no facis cap tonteria de la qual després puguis penedir - a menys, és clar, que trobis a algú capaç d'encantar al teu encantadora persona.

Peixos Sembla que, al menys per ara, les coses estaran calmades. Això et farà molt bé! Podrien aparèixer conflictes latents, però els malentesos aviat es dissiparan. Molts problemes tècnics també es resoldran. No obstant això, amb l'aspecte en joc, tot i la qualitat positiva general del dia, aquest podria resultar ser esgotador emocionalment. Pensa en prendre un descans i relaxar aquesta nit.

tracking