Televisió

Històries de parella

HBO estrenarà properament el remake de la minisèrie d’Ingmar Bergman ‘Secrets d’un matrimoni’, amb Oscar Isaac i Jessica Chastain en els papers protagonistes.

Històries de parella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La influència del cineasta suec Ingmar Bergman continua molt present en l’actualitat. Una nova adaptació de la seva minisèrie de 1974 Secrets d’un matrimoni està a punt de veure la llum a HBO. La nova producció compta amb la presència dels reconeguts Oscar Isaac i Jessica Chastain, que s’introduiran en els papers que als anys setanta van donar vida Liv Ullmann i Erland Josephson. Ara, la plataforma de vídeo sota demanda ha volgut mostrar unes primeres imatges a través d’un vídeo promocional.

La sèrie original explicava la història d’un matrimoni format per un professor de psicologia i una advocada que, després de presenciar la discussió d’una parella amiga, es decideixen a començar a parlar dels seus propis problemes. Aquesta ficció va ser llançada en un primer moment en sis parts, i posteriorment se’n va fer una pel·lícula de tres per a les sales de cinema. En aquesta obra, Bergman va mostrar nombrosos conflictes de la seva vida personal i marital. Curiosament, va estar casat amb Ullmann entre 1965 a 1970, la qual cosa feia la sèrie encara més atractiva.

El remake en forma de minisèrie ha estat cocreat, escrit i dirigit per Hagai Levi, qui ha participat en sèries com The Affair i En terapia. Pel que fa a Chastain i Isaac, ja havien treballat plegats a El año más violento. El primer cop d’ull a la producció pot veure’s a través d’un avenç compartit per HBO sobre les ficcions de 2021.

GILLIAN ANDERSON SE SUMA A 'THE FIRST LADY'

Després d’encarnar Margaret Thatcher a la quarta temporada de The Crown a Netflix, Gillian Anderson interpretarà una altra figura històrica en el seu nou projecte televisiu. L’actriu britànica donarà vida a Eleanor Roosevelt a The First Lady, una nova sèrie antològica per a Showtime. La intèrpret s’unirà en aquesta producció a Viola Davis i a Michelle Pfeiffer, que s’encarregaran de donar vida, respectivament, a Michelle Obama i Betty Ford. Cadascun dels tres episodis se centrarà en una d’aquestes primeres dames, acompanyades per Aaron Eckhart (Gerald Ford) i Rhys Wakefield (Dick Chenney), entre altres. La danesa Susanne Bier, que ve de realitzar The Undoing a HBO, s’encarregarà de la direcció, així com de la producció executiva. Aaron Cooley és el creador del projecte, definit com “un reenquadrament revelador del lideratge americà, explicat a través de les dones que eren al cor de la Casa Blanca”.

Gillian Anderson

tracking