La proposta del dia

Ànima de tramuntana

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Ànima de tramuntana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

-'ÀNIMA DE TRAMUNTANA'

Al club de lectura Virtugal parlarem del llibre Ànima de tramuntana, de l’escriptora Núria Esponellà. Una història d’una parella d’arqueòlegs actual i en paral·lel la reconstrucció històrica de les seves descobertes ibèriques en terres empordaneses. Hora: 19 h.

Biblioteca Comunal. Encamp.

TALLER

-‘LA CARA OCULTA DE L’ART CLÀSSIC’

L’art del segle XX no és sinó el revers de l’art clàssic. Les avantguardes necessiten els cànons clàssics per poder-los contradir. Un repàs per l’art del segle XX en recerca de l’esperit dionisíac. Els dimecres de 18.30 h a 20 h.

Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

-'LABORATORI FOTOGRÀFIC EN B/N'

Monogràfic per treballar la positivació de les fotografies analògiques en blanc i negre. Els dimecres de 10 h a 12 h. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

-'HISTÒRIA DE L'ÒPERA'

Destinat a totes les persones que vulguin descobrir els secrets de l’òpera, de Monteverdi fins als compositors del segle XX, amb l’objectiu d’acostar el bel canto a tots els públics d’una manera entenedora i entretinguda. Els dimecres de 19 h a 20 h. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

-‘ESTIMO LA MÚSICA... TOTA LA MÚSICA’

Audicions comentades i il·lustrades d’obres musicals de totes les èpoques i de tots els gèneres. Els dimecres de 17 h a 18 h. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

-‘HAIKU A DUES VEUS’

Tots els amors em truquen a la porta de la memòria. L’exposició és el resultat del diàleg creatiu entre Yolanda Blanco (collage) i Eva Arasa Altimiras (poesia). Les relacions i les distàncies configuren la nostra història personal. Moviment i equilibri són dues forces en evolució constant, que us interpel·len i us conviden a emprendre el vostre propi viatge.

La Peixera. Escaldes-Engordany.

‘EXPOSICIÓ DE CARTELLS DDE LA GUERRA CIVIL ESPANYOLA’

La mostra vol apropar al ciutadà l’impacte i la memòria d'unes imatges que, sens dubte, són un valuós testimoniatge d'aquest conflicte bèl·lic. Centre d'Art d'Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany. Fins al 3 d’abril.

-‘NEREA AIXÀS’

L'artista presenta obres amb el material que sempre l'ha definit, el ferro, però amb petites variacions, com ara la introducció del ferro colat i pinzellades de formigó com a novetat. Art al Set Galeria. Escaldes. Fins al 4 de març.

-'EXPOSICIÓ DE CARTELLS DE LA GUERRA CIVIL ESPANYOLA'

La mostra vol apropar al ciutadà l’impacte i la memòria d'unes imatges que, sens dubte, són un valuós testimoniatge d'aquest conflicte bèl·lic en què el cartellisme va assolir una gran expressivitat i un rellevant protagonisme com a eina de propaganda i sensibilització d’una població que vivia en estat de guerra.

Centre d'Art d'Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany. Fins al 3 d’abril.

-'EVE ARIZA'

Exposició de l’obra recent d’Eve Ariza.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 27 de febrer.

-'CINEMATECA, D'EDMON'

Una exposició que mostra originals de les tires paròdiques de grans títols del cinema, sota el particular sedàs còmic del dibuixant Edmond, conegut al món de la vinyeta pel seu personatge Jan Europa.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 30 de juny.

-‘ÁNGEL CALVENTE I MINE’

El renàixer d'un procés, exposició conjunta d'Ángel Calvente i Mine. Horari: De 18 h a 20 h. Dissabte i diumenge tancat.

Galeria ARt Areté. Escaldes.

Fins al 28 de febrer.

-‘PEP AGUARELES’

Exposició col·lectiva en homenatge a la memòria del fotògraf Pep Aguareles. Hi participen alumnes i exalumnes de l'Escola d'art i artistes d'Andorra.

Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 25 de febrer.

-‘TALENTS AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DE RIGALT A PUIGDENGOLAS'’

Exposició que disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra. Museu Thyssen. Escaldes. Fins al 9 de gener del 2022.

VISITA

-‘VISITA GUIADA ANDORRA LA VELLA’

Visitem d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Cada dia a les 10.30 i a les 15h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

-‘VISITA GUIADA ESCALDES - CALDEA I LA IMPORTÀNCIA DE L'AIGUA TERMAL’

Visitem els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea i fem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut a la història de la parròquia. Cada dia a les 15 h.

Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

tracking