Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries En aquest moment tindràs ànsies d'expressar-te abans de fer-ho davant d'una audiència més gran. L'alineació celestial et incentivarà perquè prenguis el centre de l'atenció de tots. Si has de presentar idees a un client o un inversor potencial, podràs generar una impressió memorable. I si intentes guanyar més reconeixement en el teu camp, avui aconseguiràs trobar una nova estratègia per a l'èxit. No temes actuar segons els teus instints creatius.

Taure En aquest moment pot ser que siguis part d'algunes reunions i presentacions interessants. L'energia astral augmentarà el trànsit de persones en la teva vida. Potser hagis de signar tractes amb clients, connectar-te amb altres professionals de la teva àrea, i fer trucades telefòniques importants. Tindràs molta energia, però no et sobre limitis. Et resultarà fàcil exigir-te, per tant no et esgotis.

Bessons Amb l'alineació d'avui voldràs experimentar una nova imatge. A vegades et presentes d'una manera, però realment vols un nou estil. Si vols ser una persona més ferma, hauries de practicar parlar amb veu més clara. O si somies amb ser l'ànima de les festes, avui serà un bon dia per practicar amb alguns acudits. Necessitaràs practicar abans de sortir a l'escenari.

Cranc La influència de l'alineació celestial d'avui et donarà nerviosisme i ansietat. Necessitaràs cremar l'excés d'energia. Potser puguis eliminar toxines fent algunes tasques de la llar. Neteja el teu soterrani o àtic. El aixecar objectes pesats t'ajudarà a sentir seguretat en el teu cos. O pot ser que gaudeixis un exercici vigorós al gimnàs.

Lleó Amb l'orientació d'aquest dia, notaràs que tu i els teus éssers estimats tenen diferents punts de vista. A vegades la força de la teva tribu pot resultar molt poderosa. Però només perquè els teus pares o germans honorin un punt de vista no vol dir que hagis de estar d'acord amb ells. Avui notaràs que les seves creences religioses o valors personals són diferents als teus. Només pren-lo en compte i deixa-ho ser V

erge Avui tindràs notícies d'algun amic que viu lluny o un col·lega de fa molt. La configuració celestial augmenta els contactes a la distància. Potser rebis un correu electrònic d'algú que vas conèixer a l'escola. O pot ser que rebis una trucada telefònica d'una persona que solia treballar amb tu. Obre't a totes les connexions. Podràs ajudar a aquestes persones, o potser acabin ells fent-te un favor a tu!

Balança Avui és un bon moment per finalitzar projectes que hagin estat retardats o deixats de banda. L'energia de la configuració celestial et guiarà per consumar les coses del teu passat. Potser hi hagi un informe que estigui ple de pols a l'escriptori. Aquest és el moment perfecte per treure-ho i acabar-lo. O si has estat pensant en fer recerca sobre algun tema important, aquest seria el moment perfecte per navegar al web.

Escorpí És possible que avui sentis atracció per algú que és una mica tímid o distant. La configuració astral d'aquest dia et incentivarà a treure a alguna persona de la seva llunyania. Si tens un soci que és una mica tímid en la seva expressió, avui podràs alegrar una mica. Explica-li acudits divertits i deixa en clar que li aprecies. Ajuda-li a sentir més seguretat i incentiva els seus esforços, així et faràs una nova amistat.

Sagitari Con la configuración planetaria de hoy, experimentarás algunas demoras menores en la comunicación. Tu servidor de correo electrónico estará caído por parte del día. O tal vez no recibas algo por correo porque está retrasado. O tendrás problemas para contactarte con alguien por teléfono. Intenta no frustrarte demasiado con estos problemas. Permítete tiempo extra para estas pequeñas tareas, y haz el mayor esfuerzo por ser paciente.

Capricorn Si és que camines de viatge, avui tindràs alguns retards en els teus plans. Amb l'energia celestial en funcionament, hi haurà algunes demores menors en les activitats relacionades amb la comunicació, viatges per tren o avions. Dóna't més temps per als viatges de curta distància perquè les autopistes estaran plenes de trànsit. O pot ser que els retards de l'transport públic et facin arribar tard a una cita. ¡Mira de ser flexible amb el teu horari per no perdre't res important!

Aquari Avui la teva curiositat estarà molt desperta. Tindràs un nou hobby o tema d'interès. Seria bo esbrinar. Passa temps navegant pel web i aprenent més sobre el teu tema favorit. O demana-li a amistats o col·legues més informació sobre el tema. Fins gaudiràs aturar-te en una llibreria per comprar un llibre a l'respecte. Amb l'alineació astral d'avui, el teu intel·lecte necessita ser satisfet.

Peixos Avui desitjaràs tenir una cura extra amb les teves paraules. Les energies planetàries et faran sentir una mica de distracció. 'En el teu cap retrunyien centenars d'idees a el mateix temps! Tracta d'agafar-te el teu temps amb els projectes que maneges a la feina. Amb aquesta energia astral, desitjaràs controlar dues vegades tot per assegurar-te que no hi hagi errors. Posa especial atenció a la informació financera o codis d'ordinadors.

tracking