Televisió

Comèdia pandèmica

Netflix prepara un film en clau d’humor sobre la Covid, amb Pedro Pascal i Maria Bakalova al capdavant. La trama gira entorn d’un grup d’actors confinats en un hotel.

Comèdia pandèmica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pedro Pascal serà un dels principals atractius de The Bubble, una comèdia coral i basada en la pandèmia que està preparant Netflix, i que dirigirà i escriurà Judd Apatow, segons han informat diversos mitjans nord-americans. L’actor xilè estarà acompanyat en aquest film de Maria Bakalova, Karen Gillan, Iris Apatow, Fred Armisen, Keegan-Michael Key, Leslie Mann, Peter Serafinowicz i David Duchovny. The Bubble se centrarà en un grup d’actors que estan rodant una gran superproducció de Hollywood però que es queden atrapats en un hotel quan esclata la crisi del coronavirus. Algunes fonts pròximes al projecte assenyalen que la cinta s’inspira parcialment en les dificultats del rodatge de Jurassic World: Dominion, el nou lliurament de la saga juràssica, la producció del qual es va veure afectada per complet per la pandèmia.

Pascal és sens dubte un dels noms de moda de Hollywood. L’any passat va estrenar la segona temporada de The Mandalorian, l’aclamada i exitosa sèrie de Star Wars que suposa el primer projecte televisiu no animat de la saga de ciència-ficció ideada per George Lucas. L’intèrpret llatí, que havia saltat a la fama per les sèries Narcos (2015-2017) i Game of Thrones (2011-2019), també va destacar el 2020 per ser un dels malvats de Wonder Woman 1984, l’esperada seqüela de Wonder Woman (2017) que van liderar Gal Gadot com a estrella i Patty Jenkins darrere les càmeres. Pascal també va tenir temps per provar sort al cinema familiar i infantil amb We Can Be Heroes, una pel·lícula de Robert Rodríguez per a Netflix.

Per part seva, Apatow és un dels grans noms de la comèdia nord-americana actual. Com a director ha signat Virgen a los 40 (2005), Lío embarazoso (2007) o Y de repente tú (2015), i també ha treballat en innumerables cintes com a productor i guionista.

tracking