Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La configuració planetària actual vol dir que tindràs concentració en la teva vida personal. Potser planifiquis un sopar romàntic amb el teu amor. Gaudiràs cuinar un menjar i compartir temps junts. Aquesta nit sal a el cinema o a un concert musical amb la teva parella o interès romàntic. O considera la idea de planificar una nit fora de la ciutat per als pròxims dies.

Taure Avui estaràs en contacte amb moltes persones segons l'orientació del dia. Si has de donar una presentació de negocis, necessitaràs posar alguns seients extres, ja que l'assistència serà alta. En el cas que estiguis tractant amb clients, prepara't per portar més associats a la reunió. Et sentiràs bé mentre et presentes d'una manera professional i intel·ligent.

Bessons Una cosa t'està fent dubtar entre els desitjos enfrontats d'estabilitat i volatilitat en les teves relacions romàntiques. L'alineació astral d'avui pot accentuar aquest dilema. És possible que vulguis l'estabilitat només perquè li tens por al desconegut? Dedica un temps a intentar vèncer aquesta por.

Cranc Bé, avui no serà fàcil mantenir tot sota control. Els teus esforços per aconseguir un lloc en la societat poden anar en contra dels teus impulsos. Per exemple, avui podries trobar-te en una situació professional que t'exigeix submissió davant d'una figura d'autoritat. Tu? ¿Submissió? Això no sembla estar bé!

Lleó Avui podràs desitjar rebel·lar. Necessites llibertat, però les circumstàncies semblen estar tancant més i més. Avui abundaran els conflictes amb figures d'autoritat. Per què no poden brindar una mica d'espai! No demanes massa, però Desitges fer el que calgui per obtenir-lo?. V

erge Amb la configuració celestial, un sentit de totalitat i harmonia haurà de prevaler el dia d'avui. Sentiràs tranquil·litat sobre les coses que estan passant en la teva vida i tindràs esperances per al teu futur. Ja que estaràs de bon humor, desitjaràs compartir aquesta llum lluminosa amb els altres. Alegra a un amic que avui estarà una mica trist. O ofereix-li als teus companys d'oficina acudits per entretenir-los.

Balança Avui podries rebre algunes bones notícies segons l'energia astral en joc. Si has buscat reconeixement a la feina, una cosa positiva et podrà ocórrer. És possible que el teu cap et ofereixi un augment o una promoció. Intenta relacionar-te amb un projecte prestigiós que augmenti la teva visibilitat professional. És un gran dia per passar a un camí més reeixit, i t'ho mereixes.

Escorpí Avui tindràs un canvi en una relació personal. L'alineació astral et incentivarà a seguir el que et dicta el teu cor. Si estàs sortint amb algú informalment però no vols una relació més seriosa, potser és hora de tenir honestedat amb aquesta persona. Serà saludable parlar les coses i expressar-li el que realment sents. Comunica't des d'un lloc positiu per no ferir els seus sentiments.

Sagitari Avui experimentaràs un fet positiu a casa teva. És possible que rebis un nou moble o hi ha la possibilitat que rebis visites durant la vetllada. En qualsevol cas, les energies plaents afectaran la teva casa i tindràs una vetllada meravellosa. La configuració celestial et portarà més sort i diversió. Gaudeix el més que puguis.

Capricorn En aquest moment et sentiràs optimista sobre el futur. L'alineació astral augmentarà la seguretat en tu mateix / a i els teus sentiments d'esperança. És un bon dia per a somiar en gran! Pensa en les coses que realment t'agradaria aconseguir en la teva vida. Tot i que aquests somnis semblin impossibles d'aconseguir en aquest moment, tingueu en compte que tot és possible.

Aquari A hores d'ara la configuració celestial vol dir que hauries de tenir un sentit positiu de fluïdesa en aquest dia. Si intentes acabar amb moltes coses en el teu treball, podràs moure't sense esforços d'un projecte a el següent. Descobriràs que tens una ment atenta i centrada, i la teva concentració serà important. Utilitza aquesta energia mental per manejar els problemes complicats i desafiants.

Peixos A hores d'ara la configuració planetària significa que pot haver desenvolupaments emocionants en la teva vida personal. Si has estat tot esperant poder convidar a sortir a algú, avui descobriràs que aquesta persona està interessada en tu. Si vols prendre un major compromís amb la teva actual parella, aquest és el moment perfecte per fer-ho.

tracking