Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries El dia d'avui se't passarà volant així que assegura't de prestar-li atenció a el rellotge! L'energia celestial en joc et pot donar una mica de distracció. Si tens moltes tasques o feina a fer, serà desafiant poder acabar-ho tot. Hi haurà un sentiment de velocitat i acceleració al llarg del dia. Tracta de no esgotar-tractant de fer massa.

Taure L'energia astral d'avui indica que decidiràs gestionar una societat de diferent manera. Si has estat tenint desafiaments en una relació romàntica, voldràs discutir aquests temes amb la teva parella avui. O si estàs col·laborant comercialment amb algú, seria bo parlar amb el teu soci i aclarir l'atmosfera. Hauràs assegurar-te que tots dos comparteixin els mateixos objectius.

Bessons Avui estaràs d'humor per concentrar-te en l'auto-millora. Potser t'interessa l'espiritual, com anar a l'església, a un temple o resar en privat. La meditació i la reflexió et vénen molt bé avui. L'alineació planetària et encoratja a mirar en el teu interior. Avui podries tenir percepcions importants. Permetre que l'energia positiva flueixi cap a tu dels teus àngels i guies espirituals, perquè ells poden realment ajudar-te!

Cranc Avui sentiràs desitjos d'embellir casa teva. L'aspecte en joc actual et omplirà d'idees creatives. Faràs plans per redecorarla. Ja és temps d'afegir colors brillants o nous accessoris. O potser vulguis comprar un moble nou per fer de la teva llar un lloc més atractiu. Definitivament et vindria bé un canvi!

Lleó Avui tindràs una mica de dificultat per concentrar-te en el teu treball. Tendeixes a ser una persona creativa per naturalesa, i et disgusten els límits rígids. No maneges molt bé els temps, prefereixes marxar a el so del teu propi tambor. L'alineació planetària d'avui augmentarà la teva necessitat de llibertat. Potser hagis de completar certes tasques, així que no siguis irresponsable. ¡Premia't amb alguna cosa divertida a la fi de el dia!

Verge Avui gaudiràs la lectura i altres formes d'estimulació mental. La teva ment estarà molt agilitada donat l'aspecte d'avui. Podria haver alguns llibres que has estat volent revisar. Avui és el dia perfecte per submergir-te en la lectura. O potser gaudeixis llogant pel·lícules de la teva director favorit. Et divertiràs veient la vida a través de la càmera d'una altra persona.

Balança Amb l'alineació planetària d'avui intenta adonar-te el llenguatge que fas servir amb la gent. L'energia del dia podria donar-li al teu expressió un fort impuls o criticisme. Sense adonar-te'n, podries ferir els sentiments d'algú. Assegura't que quan et expresses utilitzes paraules agradables. I si fas una broma atrevida, ¡assegura't que ningú se senti insultat!

Escorpí Amb l'aspecte en joc del dia, la teva energia estarà escampada per tot arreu. Començaràs diversos projectes a el mateix temps, resultándote difícil concloure'ls tots. O compraràs diverses coses i les deixaràs apilades a casa teva. Hi haurà molt desordre físic o mental en la teva vida avui. Tracta de mantenir concentració en una cosa alhora per no perdre el control!

Sagitari En aquest moment sentiràs ganes de envoltar de bellesa. Això és a causa de l'alineació astral del dia. Podries desitjar anar a un museu d'art i absorbir una mica d'energia creativa. O podries gaudir a l'anar a un concert musical a escoltar tocar al teu artista favorit. El teu esperit es sentirà refrescat i renovat si et permets una visita a un lloc especial. Així que satisfà els teus sentits avui i sentiràs una ràpida elevació.

Capricorn L'alineació planetària podria enlairar el desig d'estar amb la teva ànima bessona. Avui podria existir algú molt especial en la teva vida, però potser no tinguis seguretat que tal persona sigui "l'adequada". O potser vulguis conèixer algú però no estar en una relació. Examina el que realment vols en una parella avui. Veu si pots aconseguir-ho amb la teva situació actual, i després treballa en això.

Aquari Avui sentiràs desitjos de fer alguna cosa creativa o artístic. L'energia astral en joc t'està encoratjant a cercar dins del teu cor. Potser se't ocorri una idea per a un poema o la lletra d'una cançó. O potser hagis idees que vulguis expressar en una història. Fins potser vulguis fer un petit esbós o pintura. Permet-tenir imaginació i confia en les teves habilitats creatives.

Peixos Presta atenció al que et revelen els teus somnis. L'alineació planetària avui podria produir poderoses "pel·lícules" nocturnes. De vegades el teu subconscient pot ser activat pels planetes. Avui teus somnis tindran un significat especial. Tracta de prendre nota d'ells en un diari o agenda. O Grabalos en cinta per escoltar-los més tard. Trobaràs missatges interessants.

tracking