Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui comprendràs un nou sistema de pensaments causa de l'enfocament de el dia. Sentiràs atracció per una filosofia espiritual o un model d'auto ajuda. Estaràs llest / a per observar la teva vida d'una manera diferent, alliberant la programació antiga i negativa. És temps de començar enfocant les teves energies en la creativitat i expansió. Deixa sortir les pors i tensions, i adona't que pots millorar la teva vida!

Taure Avui l'orientació del dia et donarà ànim de festes. Et prepararàs per assistir a una gran reunió social. Gaudiràs a l'reunir-te amb amics per a una esplèndida celebració. Si és l'aniversari d'algú, el baptisme, o aniversari, gaudiràs compartir aquesta ocasió especial amb aquesta persona. Porta un bonic regal per cridar l'atenció de tots.

Bessons Avui l'alineació planetària et posarà d'un humor generós i relaxat. Tindràs inspiració per ajudar els altres. Potser entrenis als teus nens en algun esport. O que aconsellis a un amic en temes relacionats amb les finances. Sentiràs la necessitat de compartir la teva experiència i els teus punts de vista intel·ligents amb algú més. Pren cartes en l'assumpte i ajuda a que algú trobi claredat. ¡Potser marquis una diferència positiva!

Cranc Avui l'alineació planetària et posarà d'humor per socialitzar. A vegades pots ser una mica antisocial i passes massa temps tot sol. Però avui et donaràs compte que hi ha tot un món de persones amigables. Serà el moment d'unir-te a alguna activitat nova o a un grup comunitari. Gaudiràs estant en llocs on es reuneixen persones que pensen semblant a tu.

Lleó Amb l'aspecte en joc d'avui, podries estar d'humor per canviar una mica la teva vida social. Potser et cansi el sempre estar amb els mateixos amics tot el temps. Potser busquis una companyia més animada o interessant. És un bon dia per socialitzar en un bon entorn. Vés a una llibreria, cafè o bar que tingui una clientela interessant. No temes xerrar amb la gent i presentar-te amb persones atractives.

Verge Avui t'obriràs a una nova amistat que apareixerà en el teu camí. De vegades tendeixes a quedar-te en un determinat cercle social. No sols compartir amb persones noves que s'acosten a tu. Però ara podràs entaular una bonica conversa amb algú que compartirà molts dels teus interessos. Amb l'energia astral d'aquest dia, permet-te tenir receptivitat a aquesta una nova amistat.

Balança Avui dirigiràs la teva energia cap a la poesia o l'art. La configuració planetària augmentarà les teves habilitats creatives. Hauràs de decidir si fas dibuix o pintura. La inspiració fluirà, i podràs dissenyar una cosa meravellosa. O pot ser que decideixis escriure alguna cosa creativa. El teu talent amb les paraules estarà emfatitzat en aquest moment, per tant podràs armar una gran història o poema. Deixa que la teva imaginació s'expandeixi en aquest dia!

Escorpí Els cossos astrals estan treballant temps extra avui. Assegura't d'aprofitar aquesta configuració, ja que ajuda a fer llum al teu comportament en les teves relacions. Sembles tenir el greu complex d'el taló d'Aquil·les. Per què serà que ets absolutament encantador / a amb les persones, i no obstant això mai segueixes els seus consells o prestes atenció a les seves opinions? Realment cal tenir en compte aquesta pregunta.

Sagitari Avui estaràs d'humor per viatjar a causa de l'alineació astral del dia. Miraràs a la vida des d'una perspectiva diferent, i un viatge t'ajudarà a obtenir un nou punt de vista. El canvi d'escenari et beneficiarà. Se't despertarà una nova energia si viatges a les muntanyes, et sentis a el costat d'un llac, o passeges per un bosc. Desitjaràs experimentar sensacions agradables i positives.

Capricorn Avui és un bon moment per meditar i reflexionar. Sentiràs el desig de ser un ermità, reclutándote en algun lloc privat. Assegura't que els teus éssers estimats entenguin que no els estàs rebutjant! Simplement et caldrà una mica d'espai per a aclarir els teus pensaments. Desitjaràs recarregar una mica les teves bateries. Podràs llegir alguna cosa de literatura inspirant o escoltar música relaxant. L'enfocament astral d'aquest dia incrementarà la teva necessitat de rejoveniment espiritual.

Aquari Avui la configuració celestial emfatitzarà la teva necessitat d'expressió. Sempre has tingut una banda creatiu, i la teva imaginació realment estarà a l'ordre del dia. És important que trobis una sortida positiva als teus inspiracions. Fes-te temps per escriure. O dissenya alguns gràfics per a una pàgina web. Permet que les muses creatives et inspirin. Et sentiràs de meravella!

Peixos Amb l'enfocament de el dia, pot ser que canviïs d'opinió pel que fa a alguna cosa. Et agrada tenir obertura en la teva forma de pensar, i sempre vols escoltar el punt de vista contrari. Avui tindràs inspiració a rexaminar les teves creences sobre algunes coses. Potser canviïs de manera de pensar sobre temes socials, espirituals o polítics. Seria una enorme revelació per a tu comprendre un punt de vista diferent.

tracking