Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Aquest és un bon moment per fer algun treball creatiu però amb una mica d'estructuració. Has adoptar disciplina a les teves pràctiques. Considera establir un horari setmanal a què t'aferris com si fos una cita romàntica. Reserva aquest moment per a activitats artístiques i fes-lo servir per cultivar la teva creativitat.

Taure El teu treball avui podria requerir l'ajuda d'altres, així que no dubtis a demanar les coses quan les necessitis. La reestructuració de la teva llar o situació familiar també pot ser necessària en aquest moment. Busca en el teu cor les respostes a preguntes profundes i importants. L'alineació astral d'avui et demana que tinguis més disciplina pel que fa a certs aspectes de la teva vida.

Bessons La reestructuració del teu societat amb els altres podria ser el focus del dia. A el principi, pot requerir disciplina de la teva part però et donaràs compte que eventualment és per a millor. L'energia d'avui et facilita la transició a la fase següent de la teva relació. Recorda que és de vital importància que tinguis honestedat i obertura amb els altres en aquest moment de manera que estiguin tots d'al mateix costat respecte a la societat.

Cranc Vas a haver de enfocar els teus finances de manera més estructurada si vas a suportar el frenesí de despeses que passarà durant les properes dues setmanes. Deixa que la creativitat floreixi en la teva vida quotidiana i redescobriràs una major passió per la vida. L'aspecte en joc avui t'ajuda a incorporar la disciplina amb l'art. Aquesta és una combinació de forces molt poderosa i inspiradora.

Lleó La teva carrera està adquirint un nou rumb i el canvi és positiu. La configuració celestial d'avui està disciplinant la teva ment i trayéndote sort i prosperitat a la teva economia amb l'ajuda d'aquesta nova estructura. Aprofita aquesta oportunitat per a formular un pla realista per al futur. Treballar de dins cap a fora és una manera efectiva de fer les coses.

Verge Potser no et sentis tan en forma com de costum. Potser hagis notat una manca d'energia no característica en tu. Aquest és el moment per trobar la causa de el problema. Per què no veus a un doctor, o li demanes consells a un amic? L'energia celestial en joc suggereix que li prestis atenció a qualsevol petita molèstia física abans que sigui una cosa seriosa.

Balança

Els viatges psíquics a la ment et reportaran satisfaccions al dia d'avui. Realitza un enfocament creatiu cap a l'exploració de la teva pròpia consciència i veu quin tipus d'acte-descobriments pots fer. L'aspecte en joc avui t'està ajudant a trobar estabilitat en les teves tendències artístiques. Busca les respostes en el teu interior a canvi d'acudir a institucions externes. Confia en el teu propi saber.

Escorpí es societats properes i les relacions íntimes estan al teu favor avui. L'estabilitat en aquesta àrea de la teva vida és gratificant i molt reconfortant en aquest moment. Parla amb seguretat però no massa. Pots comunicar moltes coses sense paraules. L'alineació especial d'avui està unint l'amor i la dependència en el teu món. Aprofita aquesta meravellosa combinació de forces.

Sagitari La teva llar i família jugaran un paper més important que de costum avui gràcies a l'energia astral en joc. Restablireu una major sensibilitat i simpatia cap als integrants d'aquesta àrea de la teva vida. És possible que una lenta reestructuració estigui passant en aquest moment. Agrega una mica de creativitat i veuràs que els teus esforços no han estat en va.

Capricorn El romanç i l'auto-expressió creativa són extremadament importants per a tu en aquest moment. Si no trobes una sortida per aquesta energia i desig, et tornaràs a la bogeria Treballa per satisfer aquesta necessitat de manera creativa. La teva passió i creativitat són massa preciosos per desperdiciarlos. L'aspecte en joc d'avui t'indica que juguis un paper actiu en aquesta part de la teva vida.

Aquari Tot i que pots projectar una personalitat bastant sòbria i exigent últimament, per sota de tot, ets una persona romàntica - especialment avui sota la configuració planetària imperant. Obre't i accepta l'amor que t'espera quan et sintonices amb el teu costat sensible. Hi ha molta energia poderosa i gratificant que està allà esperant per tu.

Peixos La comunicació i els forts llaços entre amics són les coses que et donaran satisfacció avui. Realitza un enfocament més artístic de la realitat. Recorda que tu creguis el món en el que vius. Fes-te responsable de tu i de les teves accions. Recorda que la felicitat és una decisió que has de prendre diàriament. Treballa dins de el marc i després veu més enllà amb l'ajuda de l'aspecte en joc d'avui.

tracking