Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui el teu sentit de la intuïció estarà més fort. Sempre has tingut una mica de poders psíquics, i ara rebràs impressions importants. Potser sentiràs alguna cosa que estigui a punt de passar en la teva vida. O pot ser que absorbas l'energia d'una altra persona quan entris en una habitació. Podràs comprendre el que algú té en la seva ment sense que digui una sola paraula!.

Taure La configuració planetària et omplirà de nostàlgia artística. Si alguna vegada has pintat, tocat un instrument o t'has expressat a través de l'escriptura, avui l'artista que tens dins reviurà. Desitjaràs fer-te temps per fer alguna cosa artístic. Encara que no hagis practicat el teu ofici per algun temps, encara tens la veritable habilitat. No et rendeixis a fer coses creatives perquè les mateixes gratifiquen la teva ànima.

Bessons Segons l'energia celestial, avui estaràs d'humor filosòfic. Pensaràs sobre la direcció en què va la teva vida i et preguntaràs si estàs per bon camí. Seria bo que meditaràs una mica per aclarir certes coses. O gaudiràs mitjançant la pregària i la contemplació. Desitjaràs resoldre les coses en un nivell superior per guanyar una millor perspectiva.

Cranc Amb aquesta configuració planetària, voldràs perdonar i oblidar. De vegades guardes rancor, però ara podràs fer les paus. Si hi ha algú que ha estat el teu enemic, podràs alliberar el dolor. La vida és massa curta per perdre temps enutjant amb algú. És millor deixar partir aquestes preocupacions antigues i concentrar-se en coses positives.

Lleó Amb aquesta configuració planetària, voldràs perdonar i oblidar. De vegades guardis rancor, però ara podràs Fer les paus. Si hi ha algun ca que ha Estat l'teu enemic, podràs alliberar el dolor. La vida és massa curta per Perdre temps enutjant amb algun ca. És Millor Deixar partir aquestes preocupacions antigues i concentrar-se en coses positives.

Verge Sentiràs la necessitat de buscar una nova manera d'actuar en la teva vida professional. Avui la configuració celestial causarà tota mena d'agitacions, que per a tu es traduiran en dubtes i descontents. Sigues intel·ligent i fes el que es necessites fer. Si plou, posa't en manera automàtica i busca protecció, i sobretot, no et queixis.

Balança Sentiràs la necessitat de cercar una nova manera d'actuar a la teva vida professional. Avui la Configuració celestial causarà tota mena d'agitacions, que per a tu és traduiran en Dubtes i descontents. Segueixes intel·ligent i fes el que és Necessites Fer. Si plou, posa't en manera automàtica i busca protecci, i sobretot, no et queixis.

Escorpí El teu futur és ara! A el menys, així és com t'agradaria que fos. T'encanta desafiar a tu mateix / a, especialment pel que fa a el futur. Aquest serà un gran dia en aquest aspecte. La configuració astral actual és una de les posicions més visionàries que existeix, i et empenyerà cap endavant en la teva vida, especialment en les teves relacions. Potser coneguis persones fora del teu cercle normal d'amics.

Sagitari No pensis, que la teva relació amb la teva parella pot estar millor del que està en aquest moment. Expressa els teus somnis, dubtes o desacords que puguis tenir amb ella. L'energia celestial en joc t'ajudarà a formular el que normalment és inexpressiu, així que aprofita-ho! Si no confesses els teus pensaments més íntims podries romandre en un estat de permanent insatisfacció.

Capricorn Li prestes atenció al teu ésser interior? ¿Examines les motivacions darrere dels teus actes i pensaments? ¿Preses notes dels teus somnis algunes vegades? Si fas de la introspecció un hàbit, el dia d'avui et brinda una oportunitat per conèixer-te a tu mateix / a en profunditat. Ja sigui el teu enfocament psicològic o espiritual, la influència del dia facilitarà l'anàlisi i comprensió de tot el que saps 'sense ser conscient que ho saps!

Aquari Pot ser que estiguin passant algunes transformacions en la teva vida diària. L'aspecte celestial en joc portarà noves i inesperades obertures on treballes. Potser aparegui una dimensió artística en la teva vida professional si és que no ha passat encara. Aquest és un bon moment per treballar en col·laboració amb altres persones. Els propers dies t'indicaran la direcció correcta.

Peixos Donada l'energia astral d'aquest dia, pensaràs en el significat major de la teva vida. Tindràs inspiració per resar, o pot ser que passis una mica de temps meditant. Definitivament buscaràs la inspiració en un pla superior. De vegades no et sents particularment religiós / a, però creus que hi ha un poder superior d'algun tipus. Fes el millor per explorar aquesta energia!

tracking