La proposta del dia

Mireia Clua

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Mireia Clua

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

-´'MIREIA CLUA'

La violinista Mireia Clua oferirà aquest dissabte un concert en línia (streaming) des de la borda estudi de Fatkst a Engordany, que serà retransmès en directe a través del seu canal de YouTube. El concert serà un avançament del seu proper disc, on tocarà les seves composicions per a violí elèctric i pedals d’efectes.

Hora: 20 h. Canal de YouTube de Mireia Clua. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS

-‘DISSABTES DE SECRETS. TROBEM EL TRESOR DE LA PARÒQUIA D’ESCALDES’

Un grup d’infants ha trobat un document molt valuós. Un document inèdit que ens explica petites històries de la nostra parròquia. Amb l’arxivera desxifrarem aquest document i després anirem a descobrir els llocs per on transcorren les històries. Gravarem un vídeo explicant la història del passat i del present.

Hora: de 10.30 a 12.30 h.

CAEE. Escaldes-Engordany.

-'V CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA ROMÀNICA-LICCIARDI SOLO PIANO'

Us convidem a gaudir de sis concerts gratuïts, amb taquilla inversa, aquest any marcats per la Covid-19. L’associació ha fet un esforç addicional per a la programació d’un cicle que segueix donant oportunitats als joves, als grups consolidats i per oferir al públic andorrà música de cambra d’excel·lent qualitat durant sis setmanes consecutives.

Hora: 17 h.

Església de Sant Serni. Canillo.

EXPOSICIONS

-‘CIRCUL’ART 2020-OBRES SELECCIONADES’

Obres d’Eve Ariza, M. Núria Morreno, Yolanda Blanco, Mar Garcia, Gemma Piera, Josep M. Martin Kala, Mònica Armengol i Montserrat Altimiras.

La Peixera. Escaldes-Engordany

Fins al 14 de novembre.

-‘ÍTEM jAZZ’

Mostra de fotografies realitzada per Joan Burgués i Martisella, és el resum d’aquestes 20 edicions del festival, plenes d’història i d’anècdotes, que van oferir al públic més exigent una variada oferta musical en què van participar artistes de renom de l’esfera jazzística com ara Ray Charles, Horace Silver, B. B. King, Lionel Hampton o Miles Davis, tot un ampli ventall de gèneres musicals que s’emmarquen dins de l’estil de música jazz. CAEE. Escaldes-Engor­dany. Fins al 21 de novembre.

-‘VIENTO EN LOS DEDOS’, DE JAN

Exposició que mostra el procés de creació de l’àlbum Viento en los dedos, la continuació de l’aventura andorrana Les muntanyes voladores del famós personatge Superlópez, creat per Jan. Horaris d’obertura del museu: dimarts de 15 h a 19 h. Dimecres de 10 h a 14 h. Dijous i divendres de 15 h a 19 h. Dissabte de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 16 de gener del 2021.

-‘ESTRIPAGECS, FUSIÓ I MEMÒRIA’

L’exposició és un recull polièdric de l’activitat artística de l’andorrà Pere Moles. Hi trobem algunes de les seves obres més destacades, des de l’escultura fins a les arts pictòriques o el disseny gràfic, i, fins i tot, flirteja amb l’interiorisme i l’art digital, totes amb els estripagecs com a eix central.

La Cortinada. Ordino.

Fins al 10 de novembre.

-'EXPOSICIÓ VIRTUAL 'QUAN EL PRESENT ESDEVÉ HISTÒRIA (1975-2020)’

En aquesta exposició farem un recorregut visual per explicar quins són els nostres objectius i les nostres funcions; veurem alguns documents emblemàtics que custodiem, i us explicarem què fem, quines seccions tenim, quins serveis oferim i alguns dels nostres reptes de futur. Arxiu Nacional d’Andorra (ANA).

Andorra la Vella. Fins al 31 de desembre.

VISITES

-'VISITA GUIADA PER ESCALDES - CALDEA I LA IMPORTÀNCIA DE L'AIGUA TERMAL’

Visitem els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea i fem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut a la història de la parròquia.

Hora: 17.30 h.

Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

tracking