Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui podries descobrir-te pensant en temes més elevats que de costum. En aquest moment et preguntes sobre aspectes de l'aprenentatge superior i poders superiors als teus. No obstant això podràs sentir que hi ha alguna cosa que no et deixa explorar aquest territori de la teva vida. El cosmos podria ajudar-te a esbrinar aquestes qüestions.

Taure Avui podràs sentir una restricció a la teva naturalesa romàntica. Podria ser que una relació actual necessita una mica més d'estructura que abans. Si en aquest moment no tens parella, podràs descobrir que els teus desitjos per tenir-la s'han aguditzat. Podràs sentir que el temps s'acaba. No et preocupis, ni tampoc pressa les coses. L'energia celestial d'avui podria agregar tensió a les teves emocions. Aviat passarà.

Bessons En aquest moment potser estiguis travessant una etapa de reestructuració en la teva vida i n'hi ha que ho perceben. Avui bona part de la teva atenció se centrarà en la teva carrera i el lloc que vols ocupar en la societat. Aquests dos aspectes de la teva vida potser estiguin en conflicte en aquest moment a causa de l'energia astral en joc. Vaig poder que trobis amb que el que expresses exteriorment no reflecteix el que sents íntimament.

Cranc Avui podries sentir que has de fer alguna cosa per un dels teus amics. Potser hi hagi algun tema entre vosaltres de què no parlen des de fa temps. Aquest espai sense resoldre pot descompondre i empitjorar si no intentes resoldre ara. El panorama planetari d'avui reuneix teu sentit d'obligació i responsabilitat amb el teu costat sensible i emocional.

Lleó Avui és probable que el romanç tingui un paper important. Si estàs en una relació seriosa, assegura't de mantenir amb la teva parella un balanç equilibrat entre el que dónes i reps. Assegura't d'estar rebent tant amor com el que entregues. Enfronta els temes de desacord tan aviat com es presenten. L'alineació d'avui dels planetes li està col·locant un eix pràctic i realista als teus emocions.

Verge Para atenció a la teva salut durant les pròximes tres setmanes, ja que ella jugarà un paper molt important en la forma en què condueixes la teva vida. Els canvis en la teva carrera s'estan produint lentament i encara que no te n'adonis ara, hi ha un desplaçament gradual en aquesta àrea de la teva vida. La configuració celestial d'avui estableix una connexió important entre la teva salut mental i física i l'estat de la teva carrera. Els fragments de la teva vida es troben més entrellaçats del que creus.

Balança Durant les pròximes tres setmanes, sentiràs una major necessitat d'enfocar més la teva atenció al teu espiritualitat i en la forma en què et relaciones amb el diví. L'aprenentatge superior jugarà una part més gran en la teva vida diària. La configuració celestial d'avui suggereix que hi ha molt de foc en el teu ser, creant un espai de passió i dinamisme dins la teva ànima.

Escorpí Aquest mes hi ha molta concentració a la teva llar i vida familiar. Avui aquest aspecte del teu ésser tindrà un major enfocament gràcies a la influència poderosa que ens arriba de l'alineació planetària actual. Els aspectes en transformació de la teva naturalesa t'ajudaran a veure les coses de manera diferent. En altres paraules, aplica una mica de les teves recents descobriments i pensaments en la teva vida diària. Sentir-se en llibertat per implementar nous fonaments per reemplaçar als que ja no funcionen.

Sagitari Els pensaments i sentiments sagrats que són a prop del teu cor avui seran portats a la superfície gràcies a la influència de l'energia celestial en joc. La teva llar i la teva família són una gran part de l'equació en el dia d'avui i veuràs que la teva actitud cap a aquesta àrea de la teva vida està canviant lentament. No temes expressar-te oberta i honestament amb les persones que estan a prop teu. Moltes vegades ens oblidem d'incloure als nostres éssers estimats en els nostres somnis.

Capricorn Descobriràs que has sortit més a la llum últimament i que certs temes intensos que tenen a veure amb la vida, la mort i la regeneració estan cridant l'atenció. Les transformacions que estan passant en el teu interior alimenten les teves preguntes, portant nova llum a la manera en què vols conduir la teva vida. La configuració planetària d'avui suggereix que hi ha canvis importants en tu que t'ajudaran a enfortir la teva persona.

Aquari Estàs en un punt del teu cicle emocional mensual en el qual el teu humor està millorant. T'has preparat per sortir a la llum i mostrar a el món. No obstant això certs aspectes de la teva personalitat poden estar reteniéndote, recordant-te que també hi ha obligacions que has de complir. Avui l'energia celestial en joc està ajudant a establir una connexió entre el teu estat d'ànim interior i les teves responsabilitats cap als altres.

Peixos Avui teves emocions podrien arribar a deslligar-se. Podries descobrir que l'estructura i disciplina en relació amb la teva vida familiar d'alguna manera estan generant una certa desesperança en el teu costat interior i femení. L'aspecte en joc d'avui és indicatiu d'aquesta tendència. Tracta de posar remei qüestions que causin tensió comunicant obertament amb els altres a través de la teva veu interior.

tracking