Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Les finances i els recursos compartits són temes importants del dia. Examina molt bé en què estàs gastant diners i quin tipus de coses secundes cada vegada que fas una compra. Assegura't de realitzar les eleccions apropiades en termes de promocionar coses que promouen la seguretat i l'amor per a tothom. Recorda que som part d'un gran tot, i que les teves accions tenen un efecte profund en el món que t'envolta.

Taure No tinguis timidesa. De fet, el cas estrany i inusual són les coses que més et serviran en aquest moment. Pren un enfocament poc convencional i deixa que brilli el geni que hi ha en tu. No obstant això hi ha alguna cosa perquè vagis amb compte, és la manera en què aquesta energia afectarà les relacions de les persones que t'envolten. L'alineació planetària en aquest moment et suggereix que hi haurà tensions en aquesta àrea de la teva vida.

Bessons L'endarreriment en la comunicació et farà conscient de la importància de la pràctica espiritual en la teva vida. Potser t'estàs donant més compte que necessites en aquest moment una forma d'aprenentatge superior o una estada religiosa. L'alineació planetària d'aquest dia obrirà les portes a noves possibilitats en aquest aspecte de la teva vida. Mantingues la teva ment oberta a terme de les coses que pots fer per ajudar-te en la recerca de la il·luminació.

Cranc La tensió entre tu i una parella propera a tu possiblement serà el tema del dia, segons l'alineació planetària actual. Descobriràs que hi ha les friccions per la necessitat d'establir una millor separació amb tu, i tu com a part d'aquesta relació. Assegura't que no estiguis perdent parts del teu propi ésser a l'fusionarte amb una altra persona. Estigues en contacte amb el teu veritable ser.

Lleó Buscaràs major llibertat dins la teva llar o vida familiar. Pot ser que les coses s'hagin estancat en aquesta àrea de la teva vida, i que tinguis la necessitat de realitzar canvis que millorin la situació present. Vés amb compte d'algú que et promet el mateix una vegada i una altra, i que no dóna res a canvi. La configuració astral d'avui et demanarà que intentis alguna cosa nova.

Verge Avui pensa sobre els teus objectius per al futur. Amb la configuració celestial que està esdevenint en aquest moment, tu tindràs la possibilitat de veure les coses des d'una perspectiva més realista. El teu tendència natural cap a la impaciència de vegades pot fer que busquis la sortida fàcil encara que et serveixi per adonar-te que el que vols a la vida requereix de temps, planificació i perseverança. Seu i pensa on vols anar i què has de fer exactament per arribar-hi. Anota els teus plans perquè puguis usar-los com a guia.

Balança La teva formulació de pensaments innovadors i creatius es veurà millorada notablement. És el moment perfecte per demostrar la teva habilitat de lideratge innata. Si mai has pres el paper de professor, considera explorar aquesta possibilitat. Probablement et convindrà compartir els teus coneixements en gairebé qualsevol àrea en la qual et desenvolupes bé. D'altres es beneficiaran més del que t'imagines. Considera una nova aventura com aquesta i, si tu ja ensenyes, pensa en alguna cosa diferent per compartir.

Escorpí Avui, la teva habilitat per planificar estarà al teu servei. Espera un augment de la teva agudesa mental que pot arribar a portar innovació al teu treball. Pren-te un temps per a reflexionar sobre qualsevol projecte que tinguis davant teu per veure si hi ha una millor manera d'abordar la seva realització. No dubtis a planejar o en passar les idees a paper. Les confusions mentals poden obrir un regne completament nou de possibilitats que mai vas pensar.

Sagitari

A causa de les influències planetàries, ara pot ser molt més fàcil ajuntar els teus pensaments i comunicar-los als altres, particularment en les àrees relacionades amb els negocis. L'aspecte en joc està relacionat amb perspicàcia i innovació, juntament amb l'expansió del teu regne de possibilitats. Anota els temes que necessiten prendre una direcció i avança amb confiança. Tot i que els resultats del teu esforç produeixin canvis significants i tindràs sort.

Capricorn És possible que la teva forma habitual pràctica de pensar li obri el camí a la imaginació creativa i innovadora, sota la combinació de les influències astrals en joc. Potser semblant millora faci que planegis i que explores possibilitats que mai abans has pensat. Encamina alguna d'aquestes cap als teus passatemps per veure quines noves creacions se't poden ocórrer.

Aquari Descobriràs que molta de la teva confiança en tu i la teva estabilitat interior dependrà d'altres en aquest dia. A causa de la influència de l'alineació planetària, veuràs que hi ha tensió en les teves relacions. Assegura't d'actuar des d'un punt de força interior i troba aquesta seguretat personal en el teu propi ésser interior. Les relacions amb els altres aniran i vindran, però a la fi, tu has de viure amb la teva pròpia persona.

Peixos Avui porta alegria a la teva vida amorosa, i sentir-se lliure per deixar que la teva passió pel romanç et entusiasme en cada aspecte del teu ésser. Pot ser perquè apareix una oposició cap a tu d'una parella propera o un ésser estimat que buscarà més llibertat. Adona't que un compromís realment es manté mentre la comunicació segueixi oberta. La configuració celestial escalfarà l'atmosfera.

tracking