La proposta del dia

Llum del romànic

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Llum del romànic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

NATURA

-‘BANYS DE SALUT’

Banys de Salut, la pràctica d’un còctel d’hàbits saludables a la natura. Material necessari: estoreta per estirar-se, tovallola o manteta per tapar-se, agua, crema solar i mascareta. Mínim 4 persones.

De 9 a 13 h, tots els diumenges fins al mes de novembre si el temps ho permet.

Caseta d’informació del Comapedrosa. La Massana.

EXPOSICIONS

-'SOBRE LA PISTA DELS GRANS MICOS'

Els grans primats són els nostres parents més propers. Però, què sabem de la seva vida al bosc tropical? Anem al seu encontre per aprendre a conèixer-los i a protegir-los. Tots pertanyen als primats. Nombroses espècies vegetals i animals viuen al bosc tropical.

Biblioteca comunal d’Encamp. Encamp.

Fins al 23 d’octubre del 2020.

-'ART EN EL VINIL’

Art i música són dues disciplines que sempre han tingut una relació estreta, ja sigui d’inspiració mútua, com a col·laboració en format de portades de disc, cartells de concerts o rodatges de videoclips.

Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE). Fins el 30 de setembre.

-‘SAIKURU’

Proposta de Tània Cabral dins el projecte Haiku del grup de creació La Xarranca.

La Peixera. Escaldes-Engordany.

Fins al 3 d’octubre.

-’MISSIÓ ASTROPLÀSTICA’

Mostra dels treballs dels infants del taller de plàstica, que durant el curs 2019-2020 van fer un viatge interestel·lar pel braç d'Orió de la nostra galàxia, la Via Làctia.

Centre Cultura la Llacuna. Andorra la Vella.

Fins al 15 d’octubre.

-'LLUM DEL ROMÀNIC’

Exposició amb una trentena de peces que reinterpreten l’art pictòric romànic, andorrà, català i europeu. La fascinació de Rosa Obiols per la pintura de l’edat mitjana l’ha portat a treballar la tècnica de la pintura al tremp d’ou, amb la qual torna el color a Maiestas Domini, Verges i Sants medievals, recuperant la tècnica i l’iconografia d’un art mil·lenari.

Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE). Escaldes-Engordany.

Fins al 31 d’octubre.

-'ESTRIPAGECS: CONTRASTOS, FUSIÓ I MEMÒRIA DE PERE MOLES’

L’exposició és un recull polièdric de l’activitatartística de l’andorrà Pere Moles. Hi trobem algunes de les seves obres més destacades, des de l’escultura a les arts pictòriques o el disseny gràfic, i, fins i tot, flirtegen amb l’inte-riorisme i l’art digital, totes amb els estripa-gecs com a eix central.

La Cortinada. Ordino.

Fins al 10 de novembre.

-‘LA NOVA CANÇÓ A TRAVÉS DELS DISCOS DE LA COL·LECCIÓ DE L’ANTIGA RÀDIO ANDORRA’

La mostra presenta el moviment de la Nova Cançó a partir de singles de la col·lecció de Ràdio Andorra. Exposició virtual.

Arxiu Nacional d'Andorra (ANA). Andorra.

Fins al 31 d’octubre.

VISITES

-'VISITA GUIADA A ESCALDES-CALDEA I LA IMPORTÀNCIA DE L'AIGUA TERMAL'

Visitem els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea i fem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Fem menció especial a centres culturals que es troben entre si a poca distància, com són el CAEE (Centre d’Artd’Escaldes-Engordany), el Museu Carmen Thys-sen i ArtalRoc.

Cada dia a les 18 h.

Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

-'VISITA GUIADA A ANDORRA LA VELLA’

Visitem d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, in-cloent-hi el centre històric.

Cada dia a les 10.30 h i a les 18 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

tracking