Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Amb l'alineació celestial actual, bé podria picar-te el cuc de l'amor. En general només penses en treball i preocupacions financeres. Però avui podries tenir més interès en divertir-te! Si no tens parella, organitza una cita per a la nit. Anima't a tenir més atreviment. Convida a sopar a algú que et atregui. Si ja estàs sortint amb algú, reuneix-te amb la teva parella avui a la nit i passin una vetllada meravellosa.

Taure Aquest seria un bon moment per a comprendre els teus sentiments i sentits intuïtius dels últims dies. A la feina, potser puguis parlar sobre la situació amb els teus superiors en relació als teus col·legues. En qualsevol cas, aquest no és exactament el moment per amagar els teus sentiments. Els teus dubtes seran més profundes i difícils de suportar si no parles sobre elles.

Bessons Durant el dia, amb l'orientació astral en funcionament, podràs intercanviar paraules i idees més concretament del normal. A casa teva ia la feina, les persones faran comentaris sense importància però que et faran adonar-te certes coses que són molt importants per a tu perquè et involucren. Avui t'has de comportar amb especial dinamisme!

Cranc Has tingut alguns problemes últimament per concentrar-te en la feina. Això és definitivament el tipus de coses que et preocupen perquè necessites tenir un "motor" sòlid per contenir el foc que et surt de dins. El dia d'avui et suggereix un intercanvi d'idees molt benvingut i t'ajudarà a renovar la teva adreça.

Lleó La configuració celestial actual és excepcionalment "conceptual" per naturalesa, la qual només agradarà al teu Signe Solar, sempre a punt per crear nous projectes o teories. Avui, és bastant possible que el teu cap estigui plena d'idees, paraules i premonicions. En altres paraules, avui és el tipus de dia que sempre has somiat ... V

erge Gràcies a la influència dels planetes, avui, la teva naturalesa romàntica sobresurt. Comença una conversa amb la teva parella sobre creences espirituals. Podries trobar-te amb ànim filosòfic pel qual sents la necessitat de connectar amb els altres a un nivell molt profund. Avui, creu en la teva intuïció. El dia porta una atmosfera molt profunda que no és possible ignorar.

Balança Avui, juga un paper actiu en la vida dels altres. Et trobes en un punt del teu cicle mensual en el qual estàs recollint les recompenses del que has sembrat. Connecta't amb amics i involucra't en converses serioses sobre temes difícils. L'energia celestial d'avui està obrint els teus canals receptius i creatius a espais profunds que requereixen la teva atenció. Sent la llibertat de manifestar els teus sentiments amb franquesa.

Escorpí A causa de el nou canvi en l'aspecte astral, avui et concentrarás en temes sobre transformacions. Descobriràs que afloren preguntes profundes i et demanen que les encaraments amb acurada atenció. Sents una suma receptivitat i atreus dels altres el mateix esperit afectuós i gentil que projectes. Utilitza la intensitat del dia per arribar a l'arrel del tema que et preocupa.

Sagitari Avui és un dia meravellós per fer coses que li afegeixin bellesa a la teva llar. Recorda que això no vol dir que hagis de sortir a gastar grans quantitats de diners en cadires, cortines i catifes noves. Amb només canviar les coses de lloc i acomodar-les es pot aconseguir molt. Porta un parell de plantes o penja alguns quadres. L'energia d'avui et encoratja a tenir més consideració pel lloc on vius.

Capricorn Avui probablement no tinguis moltes ganes d'estar amb gent. Desitjaràs quedar-te a casa i fer-te una exploració interior. Para atenció al teu costat femení tranquil i receptiu. És molt important que connectis amb el teu jo interior, amb els teus somnis, desitjos, i intuïció. Cal que cuidis i respectis aquesta part de tu que és summament sensible i receptiva.

Aquari Avui sortiran a la llum situacions relacionades amb romanç, emocions, societat i comunicació com a temes claus del dia per a tu. Els dos planetes més receptius de l'Univers t'estan demanant que facis el mateix: que rebis. Descobriràs que l'energia de la part femenina del teu cos flueix amb gran suavitat i hauries aprofitar aquest sentiment per mimar-te i oferir-els plaers que mereixes.

Peixos Avui hauries estimar. L'energia astral en funcionament serà favorable per a tot tipus d'intercanvis. És l'ocasió per proposar reunions laborals per resumir el que has estat fent. Aquestes reunions seran molt fructíferes. Si recentment has tingut certes idees, hauries treballar-les per arribar a concretar-les. Podràs comptar amb la gratitud dels teus col·legues.

tracking