Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui podrien demanar-te que demostris la teva experiència. La configuració astral prepara l'escenari perquè posis la teva reputació de manifest. Els teus companys de treball podrien demanar el teu consell. O podries rebre una crida d'un soci que demana la teva opinió. Descobriràs que els altres aprecien la teva capacitat. Com a signe enèrgic i treballador, has dedicat moltes hores a desenvolupar el teu talent. És fantàstic que els teus esforços siguin reconeguts.

Taure El coqueteig està en l'aire, estaràs d'ànim per l'amor. Si no tens parella, podria ser el moment ideal per declarártele a algú. Sentiràs més atreviment del normal, i et prepararàs per fer alguna cosa atrevit. Si ja tens una parella, tracta d'organitzar una nit especial. Desitjaràs sentir comoditat a prop seu. Gaudeixin de la intimitat. Comparteix els teus pensaments i somnis més profunds!

Bessons Avui podries estar amb ànim seductor. 'L'energia astral indica que pot ser que vulguis diversió! Potser et atregui algú que coneixes o algú de la feina. Avui podries gaudir conversant amb tal persona halagándola. O podries explicar algunes bromes provocatives per veure com reacciona! T'has preparat ja per rebre una mica d'atenció i desitjaràs un canvi en l'aspecte romàntic. Avui podria ser un bon dia per convidar a sortir a algú especial.

Cranc Avui podries decidir revelar-te davant aquest ésser especial. L'aspecte en joc t'està encoratjant a tenir més obertura amb la teva parella. Podries acabar compartint una part de tu que en general mantens oculta. Potser confessis alguns dels teus somnis més personals. O podries parlar d'alguns dels temors que estàs tractant de superar. Avui és bon dia per tenir honestedat sobre els secrets que guardes al cor.

Lleó Avui podries tenir problemes per concentrar-te en la feina. Les energies en joc t'estan encoratjant a concentrar-te en la teva vida personal. Podries desitjar tornar a casa d'hora i preparar el sopar per a la teva mitja taronja. Estaràs d'ànim per demostrar afecte i estar a prop d'algú. Si no tens parella, convida a algú a sopar oa prendre alguna cosa. Gaudiràs de poder conèixer millor a tal persona. V

erge Gràcies a la col·locació d'avui, podries trobar-te experimentant totes les emocions conegudes. És probable que es produeixi una gran transformació entre el moment en que t'aixequis al matí fins que et vagis a dormir. Serà molt gratificant compartir els teus pensaments i sentiments amb els altres i descobriràs que hi ha una connexió natural quan es tracta de les teves relacions. Vés a el teatre, a un concert, o escolta un recital en el teu bar o club favorit. Socialitza i diverteix-te.

Balança Et trobes en un punt emocionalment alt del mes en el qual hauries de tenir més confiança en els teus sentiments. El més probable és que no sentis que constitueixen un pes sinó que estan enriquint la teva vida amb passió i vivències excitants. Si bé la teva ment pot estar ancorada en rutines i qüestions diàries, el teu cor batega amb més llibertat. L'aspecte en joc et porta a buscar objectius més elevats.

Escorpí El dia porta una càrrega divertida que aixeca l'ànim i t'ajuda a relacionar-te més estretament amb els altres. Donada la configuració astral d'avui, és probable que les relacions amb amics i persones properes es converteixin en un tema important. Gràcies a aquesta combinació d'energies, descobriràs que pots pensar amb major objectivitat en les teves emocions i prendre distància d'elles a mesura que fas judicis ferms i racionals. El teu tracte amb els altres serà extremadament just i honest.

Sagitari La lliçó del dia per a tu és òbvia: contacteu amb la teva parella. Gràcies a la configuració celestial, descobriràs que és molt més fàcil parlar des del cor. Les línies de comunicació estan ben obertes i la teva trucada arribarà directament. Tingues present que probablement les teves paraules afectaran els sentiments dels altres amb més profunditat que de costum. Té cura no només el que dius sinó també com ho dius.

Capricorn Avui és un dia per posar més èmfasi en les relacions amb els altres. Potser et resulti difícil fer alguna cosa tot sol. Tot s'ha de fer de dos, i això és fabulós. No cal que les converses siguin profundes i serioses per ser molt gratificants. Descobreix llaços amb els altres en els aspectes divertits i alegres de la vida. Pren un passeig curt o veu a el cinema. Les col·locacions astrals està encoratjant les bones relacions amb els amics i coneguts, especialment les teves relacions amb persones del teu mateix sexe.

Aquari Les converses relatives als teus valors i finances definitivament ajudaran a reforçar aquests aspectes de la teva vida. No és bona idea que aquests temes romanguin tancats en una caixa retolada amb el cartell de "No molestar". Tens propensió a tenir una gran sensibilitat cap a les persones en el teu lloc de treball i cap a la rutina de cada dia. Deixa que aquestes coses també formin part de la conversa.

Peixos Avui podries decidir intentar alguna cosa nova en la teva vida personal. L'energia astral t'està encoratjant ramificarte en direccions més agosarades. Potser decideixis unir-te a un grup social poc comú, com per exemple un club d'entusiastes de les aus. O potser vagis a un nou bar o antre que presenta música sorollosa. Estaràs amb ànim de sacsejar les coses, de manera que diverteix-te!

tracking