Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Donada l'alineació celestial, avui podries sentir-te amb ànims de divertir-te. Podries conversar amb companys de treball a la cafeteria intercanviant anècdotes i banalitats. Estaràs d'ànim per conversar i compartir els teus pensaments i observacions. Potser desitgis planificar un sopar divertida. Convida a una de les teves amistats o truca a la teva parella perquè t'acompanyi ja que potser et sentis amb ànims de parlar.

Taure Quin bon dia per aplicar la teva creativitat. No tindràs por d'expressar-te, ni tan sols d'exposar els teus punts de vista. També és moment d'assumir certes responsabilitats. Per exemple, podries oferir-te com a voluntari per ser el portaveu de les persones amb qui treballes. Facis el que facis tracta d'encarar les coses amb la ment freda.

Bessons Avui podria resultar un dia força agradable per a tothom molt treballadores d'aquest món com tu. La força de canalització planetària t'aportarà tota l'energia necessària per enfrontar-te fins a les tasques més exigents. Però igualment hauries cuidar-te de no sentir esgotament. Abans de començar el dia, pren-te el teu temps per decidir amb calma exactament què faràs.

Cranc Quina increïble vitalitat desplegaràs avui! És temps de arremangar els punys i posar-se a treballar. Res podrà aturar aquesta combinació d'energia i desbordant sàvia creativitat! L'energia astral en joc t'ajudarà amb aquesta idea en què véns pensant des de fa un temps. Només vés amb compte sobre el que desitges fer. I recorda que has d'esforçar en concloure el que comencis.

Lleó Potser ja hagis sentit que en aquest moment tens una gran energia que circula per les teves venes. Els Astres interfereixen sacudiéndote, causa una mena de renovació interior a l'permetre't albirar perspectives noves i inesperades sobre les coses. Avui, la configuració dels planetes et donarà una mica més de control sobre la situació de la que potser vas tenir dies enrere. Però només per avui! V

erge Gràcies a l'ajuda dels astres, avui potser tinguis un major brillantor als ulls. En aquest moment pot resultar una mica més fàcil enfrontar-te als problemes. La teva vida està caminant amb més suavitat i descobriràs que tens una major sensibilitat cap als temes personals aliens. Avui es veurà afavorida la comunicació en general, i les relacions entre germans o persones que juguen aquest paper en la teva vida en particular.

Balança Avui hauràs d'aportar d'una perspectiva més suau i amable. En aquest moment et preocupen temes relacionats amb la teva llar o la família. Descobriràs que mentre més tendresa i comprensió tinguis, més persones s'obriran i expressar les seves preocupacions més profundes. Discutir sobre temes superficials no ajudarà a resoldre el problema d'arrel. La configuració astral d'avui està ajudant a portar pau i serenitat al teu món.

Escorpí Avui podries descobrir que és possible establir un equilibri més saludable entre treball i llar. Hi ha nova informació que forma part de l'equació i t'ajuda a veure les coses amb més claredat. Tenir una perspectiva més àmplia de què et fa veritablement feliç t'ajudarà a desentranyar qualsevol tema que estigui preocupant. El panorama astral t'ajudarà a solucionar qualsevol falta de comunicació que t'estigui estancant en el treball.

Sagitari Avui estàs de bon humor i descobriràs que acabes d'ingressar a un període en què les persones són més conscients de la teva sensibilitat i bondadosa natura. Quan es tracti de temes com l'amor, potser tinguis una actitud més filosòfica. És probable que tinguis idees molt elevades sobre com hauria de ser l'amor en un món ideal. Has aprofitar això per suavitzar qualsevol tensió que hi pugui haver surant en l'aire.

Capricorn És probable que sentis que avui els temes d'el cor estan més resolts que en els últims dies. Descobriràs que com més comparteixes les teves emocions amb els altres, més atenció afectiva reps a canvi. La configuració celestial d'avui està ajudant a suavitzar la tensió que pot estar flotant en l'aire. El romanç figura entre les cartes del dia sempre que vagis a obrir-te i rebre-ho.

Aquari Avui finalment començaran a tornar-te l'afecte que has demostrat pels altres. Has tractat a les persones de la mateixa manera que t'agrada que et tractin. Estàs en l'etapa de collir les recompenses de les llavors romàntiques sembrades últimament. Mantingues les coses alegres i jovials. L'alineació planetària en joc d'avui t'està recordant que l'amor ha de ser divertit i entretingut, no nerviós i dolorós.

Peixos Avui potser no sigui fàcil trobar una tasca que estigui a l'altura del teu meravellosa productivitat. 'L'energia astral en joc et dóna el poder de moure muntanyes! Fes servir aquest meravellós talent que tens per prendre accions concretes en la vida. Tendeixes a parlar durant hores sobre la teva capacitat, però ara va arribar el moment de fer alguna cosa amb ella!

tracking